- Konular
- 179
- Online süresi
- 5h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 259
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 176
- MmoLira
- 103
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İyi günler arkadaslr bn MMOMT2 ilk acıldıgı zamanlarında oynadım harikaydıçelik bulmak cok zordu efsun basma fln kolaydı tek serverı vardı ozmnlarda biz o oyunu oynamak için okldan kacar oynardık
sonra edit satısı basladı editlerin sadece elinde item oldgu için bazılarını keserdm ama bana tek atarlardı ayrı bişey
sonra metin2'yi 5 ay bıraktım okullar acıldıktan sonra arkadaslarım tekrar oynmamamı istedi ama aklımda mmomt2 yoqtu ne yalansolım ama duydumki mmomt2'de edit satısı olmayan bi server actıgını ogrendim ve tekrar baslıyorum
size iyi forumlar oyuna anca pazar gunu baslıyabilirm çunki işte oldugum için girmiyorum 
İYİ FORUMLAR.
sonra edit satısı basladı editlerin sadece elinde item oldgu için bazılarını keserdm ama bana tek atarlardı ayrı bişey
sonra metin2'yi 5 ay bıraktım okullar acıldıktan sonra arkadaslarım tekrar oynmamamı istedi ama aklımda mmomt2 yoqtu ne yalansolım ama duydumki mmomt2'de edit satısı olmayan bi server actıgını ogrendim ve tekrar baslıyorum
size iyi forumlar oyuna anca pazar gunu baslıyabilirm çunki işte oldugum için girmiyorum 
İYİ FORUMLAR.

- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira