kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Dünyanın En iyi 2 PVP si

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turanboys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 259

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

VallaHi Arkadaşlar Ben sw Sahibi veya gm si degilim....
sadece süper bi server die tanıtım yapıyorum bi cıkarım yok
dönüşümler aktif efsunlar süper 2 tane server
1.server YAni Love :kasmalık+ wslik süper
2.server yani Lady :bu server lovenin aynısı fakat burada edit satısı var ve para ile alınan itemlerin cogu npclerde
lovede gelin mavi oln KillerTurk 'e msj atın istediinizi karsılayabilirsem vrr m
buyrun site
http://www.metin2love.net/

ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLCAK HİC BİR KARSILIK BEKLEMEDEN YARDIM EDECEK ARKADAŞ VEYA ARKADAŞLAR ARIYORUM.HAMACHİ SERVER KURMA GM LİK KODLARI BANA BUNLARI ANLATICAK VEYA YAPICAK ARKADAŞLAR SİZLERE SESLENİYORUM.5 YILLIK PLAYERLIGIM VAR ARTIK FARKLI Bİ ADIM ATMANIN ZAMANININ GELDİGİNİ DÜŞÜNÜYORUM
YARDIM ETMEK İSTEYENLER MSN İ YAZSIN VEYA ZAHMET OLSA EKLESİNLER
PROFESYONEL VE TECRÜBELİ ARKADAŞLAR TERCİHİMDİR.

NOT:ANLATIMI VEYA YAPIMI MÜKEMMEL OLSUN KİMSE 4 4LÜK DEGİL AMA
HADİ BAKALIM
YAZIMI OKUDUGUNUZ İCİN TEŞEKKÜRLER
YARDIM EDERSENİZ SEVİNİİRM
abdulumduHOTMAİL.COM
bey355 isimli üye çevrimiçi bey355 isimli üyenin bu mesajını değerlendirin Yöneticiye Şikayet Et Konuyu Düzenle/Sil

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri