HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kardeş yeni ağ aç lütfen
BENDE SONUNDA PWP Yİ KURDUM(HAMACHİLİ)
Adı:CloudyMT2
1-CloudyMT2-1
2-CloudyMT2-2
3-CloudyMT2-3
4-CloudyMT2-4
5-CloudyMT2-5
6-CloudyMT2-6
7-CloudyMT2-7
8-CloudyMT2-8
9-CloudyMT2-9
10-CloudyMT2-10
11....Böyle Böyle 250 e Kadar Gitmektedir(26327 Üye Var)(Artıyor)(SİFRELERİ 123 DÜR !!!)

12-Aglar Doldugu İçin Çogu Gün Yeni Aglar Acıyorum
13-(Ayda 1 Kez 5 Dakikalıgına Sw Ye Res Atıcam (Yogunluk Yüzünden Gerekiyor.)
BİRAZDA OYUN SİSTEMİNDEN BAHSEDELİM
1-6GB Kapasiteyle 100.000 Üyede Bile Lag Olmaz (Oyun 6 GB Ama Sizde 26 Kb Gibi 5 Dakikada Oyunu İndirip /En Geç 20 Saniyede BaglanaBilirsiniz.)
(Sistem 6GB Yani Sizde O Agırlıgı Çekmeyiceksiniz.Ben Çekicem)
2-8GB Ram Bug,Lag,Buz Zindanındaki Hata,Ekran Kararması Gibi Hataları Kapattık Sistemde E-Mail İmiz Yazar. Sorunlarınızı Oraya İleti Olarak Gönderin 24 Saat Acığız Çünkü Tamı Tamına 24 Server Var Her Serverde 10 Gm Var Buda (240) Ediyor
ARTIK GELELİM EN GÜZEL YERLERİNE (NPC VB...):ka19:
1-Epic Amca(Silahcı)
70 Üstü Her Silah Bulunmakta (10,15 k Yang,a):m08:
2-Zırhçı
61 Üstü Her Zırh Var Kraliyetde Dahil +9 Ları Kalkan,Kolye,Bilezik,Küpe(7 Efsun Bastırma. Kırık Tas Silme.)
3-Nesne Market,Market,Grand Master Skill Açıcı,Perfect Skill Açıcı Asker At Seyisi,Isınlayıcı,Tascı(Taslar +6 Satılıyor) Ve Fazlası
(OYUN %98 Türkce Tek Bölgeden Bölgeye Geçişlerde Çince Yazıyor Onuda 1 Aya Kalmaz Düzelticez.(240 Gm le Bile Sorunu Düzeltmek Kolay Olmuyor.
(OYUNCU SAYISINA BAKMAYIN KESİNLİKLE AMA KESİNLİGLE 8 GB RAM-6 GB SİSTEM ALT YAPISIYLA ASLAHA BUG,LAG OLMAZ.(100.000 Üyede Bile Ancak %2 Oranında Lag Oluyor.
1-Baslangıc Yazan Görev Kagıdına Tıkla Direkt 94 Oluyorsun 800 M Para Geliyor
2-(Her Hafta 2 Clan Arasında Kapışma Oluyor . Konuyu Anlatayım.)
(TL)Anatolia (Benim)
(TL)TheEndBaby (Ugur Adlı Arkadasım)
Kurdugu 2 Clan Var
Sistem Mobdaki addr yi sildik ve Böylece Clan Üyeligi Sonsuz Oldu Clan Kapasitesi Kaldırdık
1-SeeYou (Benim Clan)
2-TheBoy (Ugurun Clan)
3-Anlıyabiliceginiz Gibi Clan Kurmak Yasaktır Kurma Secenegini Kaldırdık.
Her Hafta Savaslarda Tab+Shift E bastıgınızda ölüm öldüre oranı cıkar en cok öldüren kişiye gm tam 1 yıllıgına hızlı ayakkabı hediye eder(HİÇ BİR NPC DE YOK)(Hız Tası Hariç Ama Hız Tasından 6 Kat Daha Fazla Hız Veriyor)
Adı:CloudyMT2
1-CloudyMT2-1
2-CloudyMT2-2
3-CloudyMT2-3
4-CloudyMT2-4
5-CloudyMT2-5
6-CloudyMT2-6
7-CloudyMT2-7
8-CloudyMT2-8
9-CloudyMT2-9
10-CloudyMT2-10
11....Böyle Böyle 250 e Kadar Gitmektedir(26327 Üye Var)(Artıyor)(SİFRELERİ 123 DÜR !!!)

12-Aglar Doldugu İçin Çogu Gün Yeni Aglar Acıyorum
13-(Ayda 1 Kez 5 Dakikalıgına Sw Ye Res Atıcam (Yogunluk Yüzünden Gerekiyor.)
BİRAZDA OYUN SİSTEMİNDEN BAHSEDELİM
1-6GB Kapasiteyle 100.000 Üyede Bile Lag Olmaz (Oyun 6 GB Ama Sizde 26 Kb Gibi 5 Dakikada Oyunu İndirip /En Geç 20 Saniyede BaglanaBilirsiniz.)
(Sistem 6GB Yani Sizde O Agırlıgı Çekmeyiceksiniz.Ben Çekicem)2-8GB Ram Bug,Lag,Buz Zindanındaki Hata,Ekran Kararması Gibi Hataları Kapattık Sistemde E-Mail İmiz Yazar. Sorunlarınızı Oraya İleti Olarak Gönderin 24 Saat Acığız Çünkü Tamı Tamına 24 Server Var Her Serverde 10 Gm Var Buda (240) Ediyor

ARTIK GELELİM EN GÜZEL YERLERİNE (NPC VB...):ka19:
1-Epic Amca(Silahcı)
70 Üstü Her Silah Bulunmakta (10,15 k Yang,a):m08:
2-Zırhçı
61 Üstü Her Zırh Var Kraliyetde Dahil +9 Ları Kalkan,Kolye,Bilezik,Küpe(7 Efsun Bastırma. Kırık Tas Silme.)
3-Nesne Market,Market,Grand Master Skill Açıcı,Perfect Skill Açıcı Asker At Seyisi,Isınlayıcı,Tascı(Taslar +6 Satılıyor) Ve Fazlası
(OYUN %98 Türkce Tek Bölgeden Bölgeye Geçişlerde Çince Yazıyor Onuda 1 Aya Kalmaz Düzelticez.(240 Gm le Bile Sorunu Düzeltmek Kolay Olmuyor.
(OYUNCU SAYISINA BAKMAYIN KESİNLİKLE AMA KESİNLİGLE 8 GB RAM-6 GB SİSTEM ALT YAPISIYLA ASLAHA BUG,LAG OLMAZ.(100.000 Üyede Bile Ancak %2 Oranında Lag Oluyor.

1-Baslangıc Yazan Görev Kagıdına Tıkla Direkt 94 Oluyorsun 800 M Para Geliyor
2-(Her Hafta 2 Clan Arasında Kapışma Oluyor . Konuyu Anlatayım.)
(TL)Anatolia (Benim)
(TL)TheEndBaby (Ugur Adlı Arkadasım)
Kurdugu 2 Clan Var
Sistem Mobdaki addr yi sildik ve Böylece Clan Üyeligi Sonsuz Oldu Clan Kapasitesi Kaldırdık
1-SeeYou (Benim Clan)
2-TheBoy (Ugurun Clan)
3-Anlıyabiliceginiz Gibi Clan Kurmak Yasaktır Kurma Secenegini Kaldırdık.
Her Hafta Savaslarda Tab+Shift E bastıgınızda ölüm öldüre oranı cıkar en cok öldüren kişiye gm tam 1 yıllıgına hızlı ayakkabı hediye eder(HİÇ BİR NPC DE YOK)(Hız Tası Hariç Ama Hız Tasından 6 Kat Daha Fazla Hız Veriyor)
Son düzenleme:
agalar lütfen yardım benim hamachi kabul etmiyoya ağları hangi ağı denesem katılamiyo doğruyazdığımdanda eminim kaç keredenedim bi yardım lütfen
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)