Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

yeni [hamachili] pvp LoSTMt2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yunus-54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
BENDE SONUNDA PWP Yİ KURDUM(HAMACHİLİ)
Adı:CloudyMT2
1-CloudyMT2-1
2-CloudyMT2-2
3-CloudyMT2-3
4-CloudyMT2-4
5-CloudyMT2-5
6-CloudyMT2-6
7-CloudyMT2-7
8-CloudyMT2-8
9-CloudyMT2-9
10-CloudyMT2-10
11....Böyle Böyle 250 e Kadar Gitmektedir(26327 Üye Var)(Artıyor)(SİFRELERİ 123 DÜR !!!):o:eek:
12-Aglar Doldugu İçin Çogu Gün Yeni Aglar Acıyorum
13-(Ayda 1 Kez 5 Dakikalıgına Sw Ye Res Atıcam (Yogunluk Yüzünden Gerekiyor.)
BİRAZDA OYUN SİSTEMİNDEN BAHSEDELİM
1-6GB Kapasiteyle 100.000 Üyede Bile Lag Olmaz (Oyun 6 GB Ama Sizde 26 Kb Gibi 5 Dakikada Oyunu İndirip /En Geç 20 Saniyede BaglanaBilirsiniz.);)(Sistem 6GB Yani Sizde O Agırlıgı Çekmeyiceksiniz.Ben Çekicem)
2-8GB Ram Bug,Lag,Buz Zindanındaki Hata,Ekran Kararması Gibi Hataları Kapattık Sistemde E-Mail İmiz Yazar. Sorunlarınızı Oraya İleti Olarak Gönderin 24 Saat Acığız Çünkü Tamı Tamına 24 Server Var Her Serverde 10 Gm Var Buda (240) Ediyor :D
ARTIK GELELİM EN GÜZEL YERLERİNE (NPC VB...):ka19:
1-Epic Amca(Silahcı)
70 Üstü Her Silah Bulunmakta (10,15 k Yang,a):m08:
2-Zırhçı
61 Üstü Her Zırh Var Kraliyetde Dahil +9 Ları Kalkan,Kolye,Bilezik,Küpe(7 Efsun Bastırma. Kırık Tas Silme.)
3-Nesne Market,Market,Grand Master Skill Açıcı,Perfect Skill Açıcı Asker At Seyisi,Isınlayıcı,Tascı(Taslar +6 Satılıyor) Ve Fazlası
(OYUN %98 Türkce Tek Bölgeden Bölgeye Geçişlerde Çince Yazıyor Onuda 1 Aya Kalmaz Düzelticez.(240 Gm le Bile Sorunu Düzeltmek Kolay Olmuyor.
(OYUNCU SAYISINA BAKMAYIN KESİNLİKLE AMA KESİNLİGLE 8 GB RAM-6 GB SİSTEM ALT YAPISIYLA ASLAHA BUG,LAG OLMAZ.(100.000 Üyede Bile Ancak %2 Oranında Lag Oluyor.:eek:

1-Baslangıc Yazan Görev Kagıdına Tıkla Direkt 94 Oluyorsun 800 M Para Geliyor
2-(Her Hafta 2 Clan Arasında Kapışma Oluyor . Konuyu Anlatayım.)
(TL)Anatolia (Benim)
(TL)TheEndBaby (Ugur Adlı Arkadasım)
Kurdugu 2 Clan Var
Sistem Mobdaki addr yi sildik ve Böylece Clan Üyeligi Sonsuz Oldu Clan Kapasitesi Kaldırdık
1-SeeYou (Benim Clan)
2-TheBoy (Ugurun Clan)

3-Anlıyabiliceginiz Gibi Clan Kurmak Yasaktır Kurma Secenegini Kaldırdık.

Her Hafta Savaslarda Tab+Shift E bastıgınızda ölüm öldüre oranı cıkar en cok öldüren kişiye gm tam 1 yıllıgına hızlı ayakkabı hediye eder(HİÇ BİR NPC DE YOK)(Hız Tası Hariç Ama Hız Tasından 6 Kat Daha Fazla Hız Veriyor)

Son düzenleme:
agalar lütfen yardım benim hamachi kabul etmiyoya ağları hangi ağı denesem katılamiyo doğruyazdığımdanda eminim kaç keredenedim bi yardım lütfen

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri