kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Bir Metin2 Hikayesi "Sonun Başlangıcı"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mavihayal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 943

Sizce Hikayem Nasıl Olmuş ?

• Evet Güzel Olmuş

• Hayır Berbat Olmuş

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Önsöz :
Merhaba Degerli Metin2 Oyuncuları ve Turkmmo.com Kullacıları.
Sizler için Kendi çapımda Bir Hikaye Hazırlardım.
Acemi Oldugum için , Begenmeye bilirsiniz Tamamen Size Kalmış.
Benim Biraz FANTASTİK Bir dünyam vardır. Hikayemede Bunu yansıttım.
Hikayem tamemen Metin2 içeriklidir. Her şeyin bittigi Anlar Olur Burda'da Öyle Oluyor Fakat Her şey Yeni başlıyor(Sonun Başlangıcı).
Lafı Fazla Uzatmadan ve sizi Sıkmamak için Hikaye'ye geçelim.

Bölüm 1
"Köyde Dolaşırken"

Çok sıkıcı bir yaz günüydü , hava sıcaktı herkez pazar kurmuş satış yapıyordu.Yapacak hiç bir şey yoktu köyde uzanmış yatıyordum.
Hani bazen dersiniz ya , işte her şey bitti aynen bende böyle düşünüyordum. taki Aklıma Soon geldi Kaç gündür beni arıyordu
yanına gittim ve ;

Ceon - Merhaba Soon
Soon - Merhaba Maceracı
Ceon - Soon Beni neden bu kadar çok aradıgını anlamış degilim , mesele nedir ? .anlatsana
Soon - Yüz Başından Emir geldi Hayvan Saldırıları Çogalıyormuş .Araştırmamı istedi Ama Ben bu saldırıların hayvanlar Tarafından yapıldıgını zanetmiyorum
Ceon - Bu beni neden ilgilendirsinki . ?
Soon - Köyde Sıkıldıgını Duydum ve Sanırım Bu Seninle Alakalı Bir Durum daha dogrusu Soyaklarınla , Atalarınla Alakalı.

İşte benim için Macera burda başlamıştı , kalbim küt küt atıyordu Atalarımı Araştıracaktım Kim olduklarını ögrenicektim.
Bu Sıcak yaz gününde çok iyi gelmişti bana.Biran içimden ( Ow Yeah.! ) dedim.

velhasır , gecemizi gündüz ettik. günlerimizi tek bu araştırmayla ugraşarak geçirdik , Soonla kafa kafa ya verdik . Okumadıgımız Kitap kalmadı .
Neyseki bir kitap bulduk " tajemnicze pamiętniki " Bu Kitap Bizim dilimizden Degildi. Soon'ın dedigine göre bu kitapın dili lehçeyimiş.
ve kitap bir sandıgın içinde. gizemli yakut sandıgın içinde saklı Bunun Anahtarı Bulmaya çalışacagım ve Bir yandanda Lehçe ögrenecegim....

Maceracımızın 2. Bölümünde Görüşmek Üzere
Hatalarımı Aşşagıya Mesaj Olarak Yazarsanız Sevinirim
. :o

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri