xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Hackerları banlamak.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RawenClaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 448
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben bu günden itibaren yan çarla devrive gezmeye başladım hiç üşenmeden. Bütün hackerları videoya çekiyorum xfire ile. Ama bir sorum olacak. Z8 gamese ticked atma bölümünde bu videonun linkini versem kabul edermi ? Şu an bir kaç speed kullananın videosunu aldım. İsim gözükmez diye haritayı açarak kanıtladım. Yani her şekilde anlarlar hack olduğunu. Ama yinede video ile oynadığımı filan düşünürler mi ? Küfürleri hakaretleri filanda videoya alıyorum.

Save al ne luzum var hem linki kabul etceklerini de sanmıyorum ayriyetten Speed hacki Saveden F2 yada F3 e basınca görüyorlar küfürdende ban yerler ama Allaha küfürde onun gibi yoksa yemezler.

Save'de herşey tam belli olmuyor bence. Hem niye sadece Allah'a küfür edince banlıyorlar ki çok saçma eğer öyle bir şey olsaydı ki Z8 games yapmaz. Herkesin inancı farklı. Ama küfür etmeleri yalnış. Ya hepsini banlıyacaklar ya hiç birini. Burda önemli olan küfür edilmesidir, neye edildiği değil. Ticked atıp sorarım Z8 games'e linki kabul edip etmeyeceklerini.

1.Çok aşırı ağır küfürler olmadıkca banlamıyorlarmış (yani küfürden ban yok diyo z8 :p)
2.Videoyla uğraşma adamlar izlemeye tenezzül etmez SAVE al.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri