- Konular
- 55
- Reaksiyon Skoru
- 90
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaslar Ws serverler Daha degisiktir SÖyle Söyleyeyim Orda Dİrek 120 Felan Baslayınca İnsanlar Genelde Sura Yada ninja acarlar İlk Başta Savascı Acarlar Ama sonra dönerler diyebilirim.
İste Bizim Taktigimizde Burda Baslıyor
Silah: Eger 120 Silahı Var ise Dev Trolu Tercih edin Beceri yaparsanız Süper olur. Yok Eger yoksa 65 Lwl Yayı Tercih Edin Efsunlar ise
Yarı İnsan - Çeviklik - Kritik Olsun.
Zırh: ArkadasLar bu Biraz Farklı Olacak Bence Ws serverLer icin Kılıc - ok - ates Hp Tercih Ederim Çok Zor gelir Ama gelir
Ws serverlerde OKcu coktur Hiçkimse Ok savunması yapmaz çünkü
KALKAN: Arkadaslar Öncelikle Bu Kesin gelmeli Sersemlilik Karsısında Bagısıklık-Yarı İnsan- Çeviklilik Mutlaka Gelmeli. Suraya Karsı Kalkanı Tercih ederim.
KASK : Ateş savunması- büyü savunması - yarı insan Mutlaka gelmeli.
BİLEZİK : +9 Cennetin Gözü Olsun Efsunlar İse HP Yarı İnsan- büyü - Ateş savunması ( Süper olur ) AMa Ugrasın Biraz.
Ayakkabı: Kılıc - Bıcak HP Gelirse Kritik İyi olur.
Kolye: Cennetin Gözü Kolye OK - Kılıc savunmaları Ve HP Gelire Müthiş
Küpe: Kılıc - OK - Yarı insan Baskada Bisi Lazım degil
Ben Adını Vermeyecegim Bİ Ws serverdeyim Okcuyum Gelene Gecene ( EDİT VAR ONLAR HARİC) 15 K Cakıyorum 5 Kişi Zor yatırıyor. Sizi Ugraştırır Ama yaptımı 1 Saatte Yapsanız Keyfini 2 3 Hafta Sürersiniz...
İste Bizim Taktigimizde Burda Baslıyor
Silah: Eger 120 Silahı Var ise Dev Trolu Tercih edin Beceri yaparsanız Süper olur. Yok Eger yoksa 65 Lwl Yayı Tercih Edin Efsunlar ise
Yarı İnsan - Çeviklik - Kritik Olsun.
Zırh: ArkadasLar bu Biraz Farklı Olacak Bence Ws serverLer icin Kılıc - ok - ates Hp Tercih Ederim Çok Zor gelir Ama gelir
Ws serverlerde OKcu coktur Hiçkimse Ok savunması yapmaz çünküKALKAN: Arkadaslar Öncelikle Bu Kesin gelmeli Sersemlilik Karsısında Bagısıklık-Yarı İnsan- Çeviklilik Mutlaka Gelmeli. Suraya Karsı Kalkanı Tercih ederim.
KASK : Ateş savunması- büyü savunması - yarı insan Mutlaka gelmeli.
BİLEZİK : +9 Cennetin Gözü Olsun Efsunlar İse HP Yarı İnsan- büyü - Ateş savunması ( Süper olur ) AMa Ugrasın Biraz.
Ayakkabı: Kılıc - Bıcak HP Gelirse Kritik İyi olur.
Kolye: Cennetin Gözü Kolye OK - Kılıc savunmaları Ve HP Gelire Müthiş
Küpe: Kılıc - OK - Yarı insan Baskada Bisi Lazım degil
Ben Adını Vermeyecegim Bİ Ws serverdeyim Okcuyum Gelene Gecene ( EDİT VAR ONLAR HARİC) 15 K Cakıyorum 5 Kişi Zor yatırıyor. Sizi Ugraştırır Ama yaptımı 1 Saatte Yapsanız Keyfini 2 3 Hafta Sürersiniz...
Son düzenleme: