Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
bu servere ne oldu herkes oyunu bırakıyor artık server serverliginden çıktı. sıkıcı bi oyun haline geldi gm ilgilenmiyor edit alıyoruz ticket atıyoruz reddediliyor. çarlar bugda kalıyor.hackçılar sehirde cirit atıyor artık bıktık bu nasıl bişey? hadi bakalım bunu açıkla hadi herseyi açıkladın
şimdide kilit atar kesin herkez oyunu bırakıyor adminin umrunda deil tabi edit alınca para eline gecince sevinir servere bakmaz istedigin kadar ban at yeter!
şimdide kilit atar kesin herkez oyunu bırakıyor adminin umrunda deil tabi edit alınca para eline gecince sevinir servere bakmaz istedigin kadar ban at yeter!
Hackler kapatılalı uzun zaman oldu
Asla doğru bilidirim yapıp reddedildiğini görmedim-duymadım
Charım buga girmeyeli aylar oldu
Ve oyuna sürekli yenilikler geliyor[yeni zırhlar-binekler gibi..]
Admin çalışıyor yiğidi öldür hakkını yeme demişler
-Kilit-
Asla doğru bilidirim yapıp reddedildiğini görmedim-duymadım
Charım buga girmeyeli aylar oldu
Ve oyuna sürekli yenilikler geliyor[yeni zırhlar-binekler gibi..]
Admin çalışıyor yiğidi öldür hakkını yeme demişler

-Kilit-
Son düzenleme:
bu servere ne oldu herkes oyunu bırakıyor artık server serverliginden çıktı. sıkıcı bi oyun haline geldi gm ilgilenmiyor edit alıyoruz ticket atıyoruz reddediliyor. çarlar bugda kalıyor.hackçılar sehirde cirit atıyor artık bıktık bu nasıl bişey? hadi bakalım bunu açıkla hadi herseyi açıkladın
Mmomt2'den bahsettiğinden emin misin 
Oyuncuların oyunu bırakma sebeplerının basında tr serverıne yonelmek gelıyr oncelıkle mmomt2 de sureklı yenılıkler oldugu goz onunde gmler olabıldıgnce aktf sekılde rol alıyr serverde gm oyunda gorememıs olmak yada konsamyr olmak ılgılnmedıklerı anlamına gelmez.
Ayrıca Odeme bildiirmlerı hafta ıclerı en fazla 2 saat hafta sonları gecıkme ıle onaylanıyr dıger tıcketlar ıse gm destek ekıbı tarafından hergun kontrol edılıyr ya mmo hakkında hıc fıkrın yok yada mod arkdaslarn dedıgı gıbı mmomt2 den mi bahsediyrsn?
Ayrıca Odeme bildiirmlerı hafta ıclerı en fazla 2 saat hafta sonları gecıkme ıle onaylanıyr dıger tıcketlar ıse gm destek ekıbı tarafından hergun kontrol edılıyr ya mmo hakkında hıc fıkrın yok yada mod arkdaslarn dedıgı gıbı mmomt2 den mi bahsediyrsn?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)