HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bunu Çocuklarda Bilir Diyenleriniz Olabilir Ama Bilmiyenler İçin Sölemek isterim...
1.Nacivata Girilir Hangi Db Alicaksanız Sağ Tıklayıp DB Transfer Tıklayınız... Karşınıza Şu Ekran Gelcektir
Click this bar to view the original image of 767x592px.
Source Altında Yazan Connection Ondan bilgileri alıp karşı tarafa yüklücek. değiştirebilirsiniz
Database ;
database örneğin : common player bu dbleri karşılara aktarıcaktır hangisini seçicekseniz dikkat edin.
Database Objects;
database common seçtikten sonra Alta Tables Views Procedures Functions Events gelir bizim sadece table ile işimiz vardır ona tıklayınız
Target
Connection ;
Karşıdan yüklüceğiniz hangi makine ise seçin değiştirebilirsiniz..
Database karşıdan hangi db aldıysanız örneğin : common aldıysanız diger tarafta hangi db yüklenceğini sordugu için common yapin.
Daha Sonra Startlayıp Yüklemesini Bekleyin Bittikten Sonra Close Diyerek Bitirebilirsiniz..
İyi Forumlar...
Dipnot : Ben Bunu Biliyorum Sen Daha Bilmiyon Diyenler Olursa
Bende biliyorum ama bilmiyenler için gösteriyorum.
Putty , Filezilladan Atmaktan Başka Bir Yöntem
1.Nacivata Girilir Hangi Db Alicaksanız Sağ Tıklayıp DB Transfer Tıklayınız... Karşınıza Şu Ekran Gelcektir
Source Altında Yazan Connection Ondan bilgileri alıp karşı tarafa yüklücek. değiştirebilirsiniz
Database ;
database örneğin : common player bu dbleri karşılara aktarıcaktır hangisini seçicekseniz dikkat edin.
Database Objects;
database common seçtikten sonra Alta Tables Views Procedures Functions Events gelir bizim sadece table ile işimiz vardır ona tıklayınız
Target
Connection ;
Karşıdan yüklüceğiniz hangi makine ise seçin değiştirebilirsiniz..
Database karşıdan hangi db aldıysanız örneğin : common aldıysanız diger tarafta hangi db yüklenceğini sordugu için common yapin.
Daha Sonra Startlayıp Yüklemesini Bekleyin Bittikten Sonra Close Diyerek Bitirebilirsiniz..
İyi Forumlar...
Dipnot : Ben Bunu Biliyorum Sen Daha Bilmiyon Diyenler Olursa
Bende biliyorum ama bilmiyenler için gösteriyorum.
Putty , Filezilladan Atmaktan Başka Bir Yöntem
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)