OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Point Blank Takım Turnuvası !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan couser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 708

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Takım tunuvası detayları açıklandı kayıtlar başladı
tüm detaylar,

ve

Başvurular Detay2 deki POINT BLANK Forumunda yaplacaktır.
BAŞVURU BAŞLAMA - SON KATILIM Tarihi
18 Mayıs - 7 Haziran 2011

Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S):

Soru: Toplamda 2.475.000 NG verileceği söyleniyor fakat takım turnuva toplam ödülü daha az.
Cevap: Turnuvaya katılanlara süpriz ödüllerimiz olacaktır.

Soru: Ödüller ne şekilde teslim edilecektir ?
Cevap: Ödüller turnuva günü elden teslim edilecek olup para ödülleri nakit verilecektir.

Soru: Turnuvaya kayıt yaptırdım ama turnuva günü bir oyuncum rahatsızlandı, yedek oyuncu alabilir miyim?
Cevap: Doktor raporu sunulmadığı taktirde oyuncu değişikliği yapılamaz. Rapor sunulduğu taktirde turnuvaya kayıt olmamış bir oyuncu kadroya dahil edilebilir.

Soru: Anlaşmazlık yaşandı ve oyuncu değişikliği yapmak istiyorum fakat belirtilen süre doldu, ne yapabilirim ?
Cevap: Belirtilen süre dolduktan sonra sağlık sorunları harici oyuncu değişikliği yapılamaz.

Soru: Turnuva maçlarımızı izlemek isteyen arkadaşlarım var, turnuva alanına giriş sağlayabilirler mi ?
Cevap: Turnuva alanına takım oyuncuları hariç her takım için 1 kişi giriş yapabilir. Diğerleri özel kurulacak olan izleyici bölümünden turnuvayı takip edebilirler.

Soru: Kapora ücretini gönderirken takım ismini yalnış veya eksik yazdım. Nasıl değiştirebilirim ?
Cevap: Kapora ücretini göndermiş olduğunuz dekont ile beraber doğru takım isminizi bilgi@nfinitygames.com adresine durumu açıklayıp detaylı bir şekilde belirtmeniz gereklidir.

Soru: Kapora ücretini teker teker yatırabilir miyiz?
Cevap: Hayır, kapora ücretleri toplu halde yatırılabilir. Toplam kapora ücreti olan 25 TL'yi yatırmanız gerekmektedir.

Soru: Kayıt yaptım ve kapora gönderdim, fakat takım ismim kayıt listesinde mevcut değil.
Cevap: Kapora yatırıldıktan sonra en geç 24 saat içerisinde takım ismi kayıt listesine eklenmektedir.

Soru: Turnuvaya katılıyorum, kapora ücretimi nasıl geri alacağım ?
Cevap: Turnuva günü kayıt masasından kapora ücretiniz teslim edilecektir.

Soru: Burada cevabını bulamadığım önemli sorularım mevcut, size nasıl ulaşabilirim ?
Cevap: Bize ulaşabilmeniz için ticket sistemi ile ticket göndermeniz ve başlığa "Takım Turnuvası Hakkında" yazmanız gerekmektedir.

pbturnbig.jpg

Son düzenleme:
Turnuvanın hakemi bnm en iyi arkadaşımın abisi abisi beşiktaşta oturuo gm lerle falan yemek yemiş 1. 3 klan olmuş lamel action dark passage bir tane daha var ama onu hatırlamıorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri