- Konular
- 220
- Online süresi
- 11h 26m
- Reaksiyon Skoru
- 130
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 176
- MmoLira
- 260
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gm Arayan ArkaDasLar
2.5 - 3 YIL ONCE metın2 nin diger american vb. sw lerınde oynadım
2 yıl once kendı sw mi kurdum 9 AyLık 3 sw li .
7 - 8 ay İnternet cafe Sahibi Arkadasımın Sw Sinde TL lik Ve GM lik Yaptım 8 - 9 aya yakında Metın2 De
96 Lewl / 85 Lewl 89 lewl 3 çar Kastım
Fakat 3 Hafta Önce Çalındı 3 ü de . Ben EsKiLerden Oldugum için bi kaç yerde moderatorlugum ve pwp oynayan yakın samımı arkadaslarım var .
Ara verınce bazı seylerı unuttum açıkcası .
Gm helper vb. 6 gm programı var bunlar dahılınde + aklımda kalan gmlık tecrubesıyle
Bi sw de GM / GA yada SGM Olmayı düşünüyorum
Çalıstıgım için Akşam 11 :30 dan sabah 3 e kadar onlıne olabilirim .
İŞİN AÇIKCASI BNM USER / OYUNCU CEVREM VAR SW NIZE USER TOPLAMANIZA YARDIMCI OLURUM
2.5 - 3 YIL ONCE metın2 nin diger american vb. sw lerınde oynadım
2 yıl once kendı sw mi kurdum 9 AyLık 3 sw li .
7 - 8 ay İnternet cafe Sahibi Arkadasımın Sw Sinde TL lik Ve GM lik Yaptım 8 - 9 aya yakında Metın2 De
96 Lewl / 85 Lewl 89 lewl 3 çar Kastım
Fakat 3 Hafta Önce Çalındı 3 ü de . Ben EsKiLerden Oldugum için bi kaç yerde moderatorlugum ve pwp oynayan yakın samımı arkadaslarım var .
Ara verınce bazı seylerı unuttum açıkcası .
Gm helper vb. 6 gm programı var bunlar dahılınde + aklımda kalan gmlık tecrubesıyle
Bi sw de GM / GA yada SGM Olmayı düşünüyorum
Çalıstıgım için Akşam 11 :30 dan sabah 3 e kadar onlıne olabilirim .
İŞİN AÇIKCASI BNM USER / OYUNCU CEVREM VAR SW NIZE USER TOPLAMANIZA YARDIMCI OLURUM
Bi Kaç Yerde 2 SoRunLa KarSılastım
Sw ye 1 aya Yakın surede 367 kişi çektim
TL Nin Düşünceleri Su Oldu
Nası OLsa Sw Doldu artık . Sana İhtiyacım yok .bundan sonra Gm Lik Ga Lık parayla dedi 3 Gün Sonra Sw yi kapatttı Bu Getirdigim Oyuncular .Benm yakın arkadaslarım ve onların arkadasları bizde satıcılık yoktur
Böyle Bir Durum Yasarsam UserLerimle Beraber Sw Yi Bırakırım
Sw ye 1 aya Yakın surede 367 kişi çektim
TL Nin Düşünceleri Su Oldu
Nası OLsa Sw Doldu artık . Sana İhtiyacım yok .bundan sonra Gm Lik Ga Lık parayla dedi 3 Gün Sonra Sw yi kapatttı Bu Getirdigim Oyuncular .Benm yakın arkadaslarım ve onların arkadasları bizde satıcılık yoktur
Böyle Bir Durum Yasarsam UserLerimle Beraber Sw Yi Bırakırım
FACEBOKDA ARATTIRIN
Doqan Pvp / Facebook Adresim ReSimdede SuRa Varrexardut@hotmail.com
Son düzenleme: