BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle

Değişimi Hep Beraber Göreceğiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProGamerS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 119

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Beşiktaş’la dün 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Tayfur Havutçu Telegol programı yorumcusu Murat Çelik’e açıklamalarda bulundu.
Genç çalıştırıcı yaptığı açıklamada;
-TARAFTARLARIMIZIN BİZE GÜVENMESİNİ İSTİYORUM-
İlk olarak Beşiktaşlı taraftarlara seslenen genç teknik adam, “Nerede olduğumun farkındayım ve ne yapacağımı biliyorum. Ben kendime de, ekibime de, oyuncularımıza da, yönetimimize de, taraftarımıza da güveniyorum. Onların da bizlere güvenmesini istiyorum"
-BEŞİKTAŞ’IN DEĞERLERİNE SADIK OYUNCULAR OLACAK-
"Önemli olan Beşiktaş'ın temel değerlerine sadık kalan ve bu bilinçte olan oyuncu topluluğunu kurmak. Bizim görevimiz bu ve bunu başaracağız."
-TAKIMDAKİ DEĞİŞİMİ HEP BERABER GÖRECEĞİZ-
"Yıldızlar topluluğu bir kadroyu idare etmenin zorluklarının farkındayım ve elbette ona göre hareket ediyorum. Bu sezon, takımda ve Türkiye'de ilk senesi olan bazı oyuncularımızın da adaptasyon dönemini tamamladığını düşünüyorum. Bire bir yaptığım görüşmeler sonrası şunu söyleyebilirim ki; gelecek sezon, bu oyuncularımızdaki değişim ve dönüşümü hep birlikte göreceğiz."
-TARAFTARLARIN BEKLENTİLERİNE DE CEVAP VERECEĞİZ-
"Beşiktaş taraftarının ne istediğini çok iyi biliyoruz. Onların beklentilerine cevap verecek bir takım oluşturup, Beşiktaş ruhunu sahaya yansıttığımız zaman herşey çok farklı ve güzel olacak. Ben buna inanıyorum ve camiamızdan da buna inanmalarını istiyorum."

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri