HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
lütfen yardım edin arkadaşlar . bu konuda çok ciddiyim . şaka filan yaptığımı düşünmeyin . ben 24 yaşındayım geçen sene bir araba almak için kredi çektim fakat elimde para kalsın diyede 20.000 daha çektim . Ve 3 ay önce ameliyat olmuştum 5.500 tl para verdim . Ameliyatlı olduyğum için işimden ayrıldım ve iş bulamadım bir daha .15.000 para hala elimde duruyor fakat kaç aydır ödemediğim için faiz yüklediler para 55.000 tl oldu . arkadaşlar lütfen yardım edin ay sonuna kadar daha ödemezsem evime haciz gelecekmiş bişey söyleyin , borçların bir şey tarafından kapatılmasını ve o şeyede rahatça ödeme yapabileceğimiz bir site filan verin . eğer haciz gelirse evimi bile kaybederim , bunun hakkında son düşündüğüm şey intihar etmek . Evet intihar edeceğim .
Zaman geçmeden mahkemeye başvurmalısın.
İntihar işini'de bırak, İntihar ettiğin zaman öbür tarafta ne yapacaksın?
Onun için sen sen ol mahkemeye başvur.
Geçmiş Olsun.
İntihar işini'de bırak, İntihar ettiğin zaman öbür tarafta ne yapacaksın?
Onun için sen sen ol mahkemeye başvur.
Geçmiş Olsun.

sağol ama mahkemeye başvurursam avukat filan var onlara para harcamak istemiyorum
araba almıssan arabayı sat.15 bin elinde var zaten kalan parayıda bir yerden borç et borcu kapa.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)