HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tutulmaz - Symbain ^ 3 içerir .
Symbian OS için PuTTY bir SSH istemci ve terminal cep telefonu için emülatörüdür. Bunu sağlar
ağ üzerinden, tipik olarak, SSH sunucuları için Unix veya Linux makineleri bağlayın. Bir olabilir
sistem yöneticileri için çok değerli bir yönetim aracı ve erişim için de popüler
IRC istemcileri uzak sunucularda sürekli çalışıyor.
Symbian OS için PuTTY Windows ve Symbian OS Macintosh PuTTY SSH istemcisi bir liman
tabanlı cep telefonları.
TODO:
araç çubuğu için daha fazla seçenek ekle
- Araç çubuğunun son konumu için hafıza
- Araç çubuğu için Olası ayarlar sayfası?
- Için belki tekrar araç çubuğuna simge desteği eklenmiş jpg dosyaları.
- Özel düğme oluşturma ayarını ekle
Geliştirmek FEP -> tampon terminalden düzenlenebilir metin kopyalamak someway olun. (Her şeyi ile bu çalışma elde etmek mümkün olabilir
Changelog:
v 0.8.7 (19-Ekim-2010)
- Değişik kullanılan bağlantı tercih API Symbian ^ 3 maç kalmış.
- Engelli Uygulama Düzeyi dolaşıyorum.
v 0.8.6 (04-Ekim-2010)
- Listeye ekranından http ve www adreslerine çözümlemek için yeni bir özellik eklendi.
listeden seçilmesi panoya tarayıcı veya kopya adresi başlatacak.
Ben hiç SwEvent yetenek ben panoya kopya çıkarabilir ve her zaman açık / tarayıcı adres değişikliği ile doğru sertifika dosyasını alırsanız.
- Iki yeni araç çubuğu düğmeleri eklendi. "Grid Gönder" ve "Liste web adresleri"
- Değişik araç çubuğu ve genel touch biraz varsayılan ayarları
- Bu ancak 5.0 ile çalışması gerektiğini henüz test değildir sanırım özellikleri için yeni bir bayrak PUTTY_SYM3_TEST50 eklendi.
- Symbian ^ 3 Sabit girdview sorun
- Listeye ekranından http ve www adreslerine çözümlemek için yeni bir özellik eklendi.
listeden seçilmesi panoya tarayıcı veya kopya adresi başlatacak.
Ben hiç SwEvent yetenek ben panoya kopya çıkarabilir ve her zaman açık / tarayıcı adres değişikliği ile doğru sertifika dosyasını alırsanız.
- Iki yeni araç çubuğu düğmeleri eklendi. "Grid Gönder" ve "Liste web adresleri"
- Değişik araç çubuğu ve genel touch biraz varsayılan ayarları
- Bu ancak 5.0 ile çalışması gerektiğini henüz test değildir sanırım özellikleri için yeni bir bayrak PUTTY_SYM3_TEST50 eklendi.
- Symbian ^ 3 Sabit girdview sorun
v 0.8.5 (15-Temmuz-2010)
- Symbian ^ 3 için ilk sürüm
- Destekler sbs derlemek
- Destekler armv5 (ben işe gcce alamadım) derlemek
- Ekran yenileme sorunu etrafında Made çalışır. M.Ö. 5.0 ve ^ 3 arasında mola gibi görünüyor.
- Platform için belirli değişiklikler PUTTY_SYM3 bayrağı eklendi
- X vadeli fare için David Woodhouse's yamalar eklendi.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme: