HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle merhaba. Cumartesi günü sabah akbank dan kartsız ödeme yaptım XXX tl.Ödeme bildirimini iş yerimden 30 dk içinde yaptım.Sonrasında test etmek için tekrar fişime baktığımda (Örnektir ) Tc kimlik numaramı 134XX80XX30 gibi birşey gördüm.7 İnci hanedi ki 0 yerine 8 yazmam gerekirken dalgınlığıma gelmiş.
Muhasebe elemanı olduğum için hemen bir sogulama yaptım fakat yalnış girdiğim tc numarasına kayıtlı bir şahıs yok ! (Yani böyle bir tc kimlik numarası kimseye verilmemiş.)Şuan makbuz(ödeme fişi)bende.Ödeme bildirimi yaparken diğer tüm bilgileri doğru girdim.Fakat bu yönde bir sorun olurmu veya ne yapmam gerekir bilmek isterim...
Not : (3 Gün öncesinde de aynı akbank btm den aynı şekilde bir ödeme yapmış ve sonuçlandırmıştım bir yardımı olurmu bilmem...)
Teşekkürler...
Muhasebe elemanı olduğum için hemen bir sogulama yaptım fakat yalnış girdiğim tc numarasına kayıtlı bir şahıs yok ! (Yani böyle bir tc kimlik numarası kimseye verilmemiş.)Şuan makbuz(ödeme fişi)bende.Ödeme bildirimi yaparken diğer tüm bilgileri doğru girdim.Fakat bu yönde bir sorun olurmu veya ne yapmam gerekir bilmek isterim...
Not : (3 Gün öncesinde de aynı akbank btm den aynı şekilde bir ödeme yapmış ve sonuçlandırmıştım bir yardımı olurmu bilmem...)
Teşekkürler...
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)