Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler Yabancı Bi siteden alıntı yaptın dil seçeneğini ben bulamadım şayet
italyanca galiba tahminimce her neyse flood yapma felan war oyundan atmadan konuşurken pm den yazı yazma soracıma üstten yazma
felan atack olayını ben yapamadım ginede size weriyorum siz bulursanız sölersiniz yorum yaparak buraya oke Hadi iyi Kasmalar
LİNKLER BANA AİT BEYLER KENDİM YAPTIM ONLARI...
LİNK1 :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
LİNK2 :
LİNK3 :
LİNK4 :
BENDE VİRÜS TOTAL ÇALIŞMIYOR NEDENİNİ BİLMİYORUM GÜVENMEYENLER TARATSIN...
virüscanjotti :
NORMAL +15 YAŞ OLAN HERKEZ AYARLIYABİLİR KOLAY Bİ PROGRAM BEYLER
+rep werirseniz sevinirim...
En GÜncel Metin2 Hileleri Burda -------->www. dolosuyladosya .tr.gg/Metin2-Hileleri.htm
Buradaki Hileler Çalışmakta ve En Güncelleridir Bir Arada Bulamazsınız Bence Girmekte Yarar Var 4Aydır Hileliyim Hiç Bİr Charıma Bİr Şey Olmadı Ne Soyma Ne Ban Bence Girin Oyundan Daha Çok Zevk Şuan 72 Lwlim :l03::m08::ka24::l04::ka19:ALın:
En GÜncel Metin2 Hileleri Burda -------->www. dolosuyladosya .tr.gg/Metin2-Hileleri.htm