SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
Hikaye Ekle

Hamachilerin En Güzel Serveri BaBa-Mt2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan orman1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İşte Serverimizin Özelikleri

.Serverimizde 0 Log Vardır

.Serverimizn NPC ' lerinde +9 şahin ve +9 Takılar Satılıyor

.Epic Amca Die Bi NPC Var Sirius Kılıcı Ve +9 Siyah Çelik Satıyor Very Happy:D

.Gm'lerimiz Sizi Otomatikmen 84 lvl yapıyor 999.999.999 veriyor Very Happy:D

.3 GM ile 7/24 saat Hizmetinizdeyiz

.GM lerimizden 30 LwL at Full P ve +9 kin fln isteye bilirsiniz

Hamachi Ağlarımız :

BaBa-Mt2 şifre:123
BaBa-Mt2-2 şifre:123
BaBa-Mt2-3 şifre:123
BaBa-Mt2-4 şifre:123

Üyelik Sitemiz :5.10.85.109

Oyunumuzdaki GMler:

[GM]savasci
[GM]Cramatoria
[TL]Admin

Orman1 Beni Gm yağarsan sevinirim..Bende 12 saat hizmet ederim milletin yaradım ederim gm lik görevim yaparım ii bilirim bu ii ben yapmıştım 1 yıl önce gmlik yenetig m var xDAlısan sevinirim Şimdi giricm sw İSMim JEsTeR75

Orman1 Beni Gm yağarsan sevinirim..Bende 12 saat hizmet ederim milletin yaradım ederim gm lik görevim yaparım ii bilirim bu ii ben yapmıştım 1 yıl önce gmlik yenetig m var xDAlısan sevinirim Şimdi giricm sw İSMim JEsTeR75

Bence sen önce düzgün Türkçe konuşmayı öğren.

arkadasim turkcen supermis :D bence bunu gelistirmen lazim hayran kaldim yani :D:D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri