Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Beşiktaş`ta sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Bobo aynı zamanda menacerliğini yapan eşiyle birlikte Siyah-Beyazlı yöneticilerle dün masaya oturdu. Brezilyalı oyuncu, Başkan Yıldırım Demirören, yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu ile yaptığı görüşmede, “Beşiktaş`tan ayrılmak istemiyorum“ dedi. Başkan Demirören ise, “Biz de kalmandan yanayız. Ancak vereceğimiz rakamlar belli. Yıllık 1 milyon 300 bin Euro ve maç başı 30 bin Euro öneriyoruz“ yanıtını aldı.
Bu teklifi yeterli bulmayan Bobo 3 milyon Euro garanti para isterken, “Bana Portekiz`den S. Lizbon ve Galatasaray`dan teklif var“ diyerek ısrarını sürdürdü. Galatasaray`ın böyle bir teklifte bulunmadığını, Portekiz ekibinin de Bobo`ya yıllık 1 milyon 300 bin Euro önerdiğini öğrenen yöneticilerin cevabı ise kısa ve netti: Bizim şartlarımız bu. Düşün bize yarın (bugün) cevabını ver. Bu görüşmenin ardından Bobo`nun takımdan ayrılacağı ve önümüzdeki sezon Portekiz`e gideceği ifade edildi.
‘6 kupa çok güzel`
Beşiktaş`ın Brezilyalı yıldızı Bobo, Globo Esporte`ye konuştu. Sambacı, 2006`dan beri Siyah-Beyazlı formayı giydiğini ifade ederek, “Uzun yıllar böylesine büyük bir kulüpte oynamak kolay değil. Türkiye Kupası`nı kazandığımız için çok mutluyum. Çok ağır bir zeminde güçlü bir takıma karşı oynadık ve sonunda kupayı penaltılarda müzemize götürdük. 6 sezonda 6 kupa çok güzel. Hâlâ buradayım ve şu ana kadar 227 maçta 96 gol attım. Hedefim 100`ü bulmak. Umarım bunu kalan maçlarda başarırım“ diye konuştu.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)