BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Diego Forlan İmzalıyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cix12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 260

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

“Beşiktaş`ta transfer bitmez“ diyen Başkan Yıldırım Demirören ve “Golcünün de kralını alacağız“ ifadesini kullanan Serdal Adalı, sözlerini tutmak için salı günü İspanya`ya gidiyor. Daha önce anlaşmaya varılan Diego Forlan`ın transferini imzaya dökmek isteyen Siyah-Beyazlılar, son kez Uruguaylı futbolcunun kulübü Atletico Madrid`le masaya oturacak. İspanyol temsilcisi 8 milyon Euro`luk bonservis bedelinde ısrar ederken, Kara Kartallar bu rakamı 5`e düşürmek için çaba sarfediyor.

‘Bizi takip ediyor!`

Bu arada Simao Sabrosa, AS Gazetesi`ne yaptığı açıklamada Beşiktaş`ın bu transferde ne kadar ciddi olduğunun sinyallerini verdi. Simao, “Forlan benim kardeşim gibidir. Kendisiyle Beşiktaş hakkında konuştuk ve burada mutlu bir hayat sürdüğümü söyledim. Yine de onun aklını karıştırmak istemem, sonuçta karar kendisinin. Ama Türkiye Kupası`nı kazandıktan sonra beni ilk arayanlardan biriydi. Yani Beşiktaş`ı da yakından takip ettiğini biliyorum!“ dedi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri