- Konular
- 139
- Reaksiyon Skoru
- 172
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- -10
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba daha önce tanışma alanina bir konu açmıstım cok bilgi vermediğimi göz önüne alarak tekrar konu acmayi düsündüm 
İsim:Hakan Soyad Soylenmez
Yaşım:14
Memleket:İzmir
Takıldıgım Oyun:Jade Dynasty Gelcek Varsa Yardımcı Olurum Bende Yeni Basladım Ama oLsun
HobiLerim
1)Bilgisayar Oynamak
2)Arkadaşlarımla Gezip Vakit Geçirmek
3)TV Keyfi
4)Photoshop Programlarıyla Resimleri GüzeLLesTirmek
Hafta Sonu Yaptıklarım
Sabah uyandığımda ilk olarak gidip saate bakarım eğer erkense doğru uyumaya devam ederim.Tekrar uyandiğimda elimi yüzümü yıkarım sonra annemi kaLdırırım yatağimi düzelttikten sonra kahvaltı yapmaya baslarım kahvaltım bitince abimin gitmesini beklerim abim gittikten 5 10 dk sonra bilgisayari acar direk faceye girerim bildirim mesaj ark isteği var mı diye bakarım eğer hic biri yok ise faceden cikar direk turkmmo'ya girerim actiğim konulara cevap yazilmis mi diye bakarim sonra interneti kapatıp Jade Dynasty adlı oyunuma girer vakit geciririm.Sıkılırsam dısarı cikar arkadaslarımla gezer eğlenirim yada int. orda takılırım aksam oLuncaya yemeğimi yerim yemeğimi yedikten sonra pcye tekrar acar 1 2 saat oynarim sonra pcyi kapatıp Film izlemeye baslarım bazen 1 2 ye kadar sürdüğü oLur sonra yatmaya giderim sabah oLunca hayat tekrar basLar
Bu kadar yeticeğini umuyorum .
İyi Forumlar

İsim:Hakan Soyad Soylenmez

Yaşım:14
Memleket:İzmir
Takıldıgım Oyun:Jade Dynasty Gelcek Varsa Yardımcı Olurum Bende Yeni Basladım Ama oLsun

HobiLerim
1)Bilgisayar Oynamak
2)Arkadaşlarımla Gezip Vakit Geçirmek
3)TV Keyfi

4)Photoshop Programlarıyla Resimleri GüzeLLesTirmek

Hafta Sonu Yaptıklarım
Sabah uyandığımda ilk olarak gidip saate bakarım eğer erkense doğru uyumaya devam ederim.Tekrar uyandiğimda elimi yüzümü yıkarım sonra annemi kaLdırırım yatağimi düzelttikten sonra kahvaltı yapmaya baslarım kahvaltım bitince abimin gitmesini beklerim abim gittikten 5 10 dk sonra bilgisayari acar direk faceye girerim bildirim mesaj ark isteği var mı diye bakarım eğer hic biri yok ise faceden cikar direk turkmmo'ya girerim actiğim konulara cevap yazilmis mi diye bakarim sonra interneti kapatıp Jade Dynasty adlı oyunuma girer vakit geciririm.Sıkılırsam dısarı cikar arkadaslarımla gezer eğlenirim yada int. orda takılırım aksam oLuncaya yemeğimi yerim yemeğimi yedikten sonra pcye tekrar acar 1 2 saat oynarim sonra pcyi kapatıp Film izlemeye baslarım bazen 1 2 ye kadar sürdüğü oLur sonra yatmaya giderim sabah oLunca hayat tekrar basLar
Bu kadar yeticeğini umuyorum .
İyi Forumlar

Son düzenleme:
- Konular
- 139
- Reaksiyon Skoru
- 172
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- -10
- DevLira
- 0
Merhaba diyecek bir insan yok vay canina 

- Konular
- 231
- Reaksiyon Skoru
- 130
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -4
- DevLira
- 0
Hmm.. Hayatın hareketliye benziyor, ama turkmmo ya girip sadece konularına bakma. Post kasıp forumda yükselmeye çalış. İyi bir yerlere gelebilirsin. Ben de şanışer dinliyorum bu arada
. Aramıza hoşgeldin.
. Aramıza hoşgeldin.