Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Kolay lwl atlamak için

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rodman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 58K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bence biraz saçma ama gül yerleri de var.Mesela 51 Lv çarımla ormanda topluyorum ex gelmiyor.Ateş diyarının başlarında bile 0.01 ex geliyor.Benim tavsiyem 55 Lv kadar örümcek zindanı kırmızı oda civarında kasılmak.Eğer EP varda 45 Lvden itibaren 2.kata geçiş biletiyle gidebilirsiniz.2. katta bildiğim biryer var.Orada +65ler kasılıyor.1.kattaki pençe örümcekleri gibi ama daha iyi ex veriyor...

YHa Bakın Beyler Rumeli de oynuyorum Yeni charım 42 Yim Çölde Ex Gelmio FuLL +9 Olmadıgım için So dada Kasamiyorum Çölde Bir yer var Süper bir yer Orda Kasiyorum 50 Den Sonra Ö.Zindanı +60 Dan Sonra 2.kat ...

Bence 10-15 beyaz yeminliler 15-20 yabani uşaklar,piyadeler,jaktolar 20-25 yabani generaller,yabani okçular 25-30 çöldeki akrepler,gözler filan.Senin dedinde zor kasarsın.Ben 15lwlde 2.köyde yabani uşakları,piyadeleri kesiyodum.Süper exp geliyodu.Ama yinede paylaşım için saol...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri