HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar.Bu aralar birçok bot var.Ve onlar yüzünden kasamıyoruz.Bizim içinde bi easymetin2 programı hazırlandı fakat 2 saat =/.Bence bu bedava olmasına rağmen yetmez.Şimdi sizlere EasyMetin2'yi sınırsız yapmayı öğreticem.Ama sadece 1 tane açabiliyorsunuz.Sadece aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli.Bu arada bunu bedava olduğu anda yapın ve sınırsız olsun ama kapatırsanız gider..
Adım 1 :
İlk başta easymetin2'ye girip çarınızı açmak 2 tane açıcaksınız.
Adım 2 :
İlk açtığınız çarı easymetin2 alt sol kısmında fishingbot var ona tıklicaksınız.(İster balık tutun ister tutmayın ama ben tutarken oldu)
Adım 3 :
İkinci açtığınız çarıda normal bot yapıp kasmaya başlayın
Adım 4 :
Bedava süresi biterken sakın kapatmayın.Bedava süresi bittiği zaman ilk baştaki metin2 kapanacak 2.si açık kalacak ve sınırsız kasacaksınız şuanda saat 20:30 ve ben hala easymetin2 de bedava kasıyorum
anlamayanlar yorum olarak yazsın anlatırım 
İyi hileler.
Bu arada easymetin2'si olmayanlar için site veriyim ordan indirin.(Eski sürüm olmazsa çalışmaz )
Burdan ßeLa07 ye teşekkür ediyoruz
Adım 1 :
İlk başta easymetin2'ye girip çarınızı açmak 2 tane açıcaksınız.
Adım 2 :
İlk açtığınız çarı easymetin2 alt sol kısmında fishingbot var ona tıklicaksınız.(İster balık tutun ister tutmayın ama ben tutarken oldu)
Adım 3 :
İkinci açtığınız çarıda normal bot yapıp kasmaya başlayın
Adım 4 :
Bedava süresi biterken sakın kapatmayın.Bedava süresi bittiği zaman ilk baştaki metin2 kapanacak 2.si açık kalacak ve sınırsız kasacaksınız şuanda saat 20:30 ve ben hala easymetin2 de bedava kasıyorum
anlamayanlar yorum olarak yazsın anlatırım 
İyi hileler.
Bu arada easymetin2'si olmayanlar için site veriyim ordan indirin.(Eski sürüm olmazsa çalışmaz )
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Burdan ßeLa07 ye teşekkür ediyoruz

Eski sürüm olmazsa çalışmaz yazmışım pardon eski sürüm olursa çalışmaz
)
)denedm krdes artık hshield speed hack yada decedt game hack buluyor pek denemenizi tavsiye etmem 1 ay ban yersiniz ama mafiaII nin hshield By Pass ını indiripde packa atarsanız bir sorun olmaz su ana kdr 10 aylık ban yemem lazımdı By Pass olmasa...
MafiaII hshield ByPass Alıntıdır:
MafiaII hshield ByPass Alıntıdır:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)