- Konular
- 172
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
seLam arkadasLar metin2de bir cok serverde car satıyorum hepside cok düşük fiyalatlara..
ewt 1'inci carımız Tromoldan car 70 lwl itemleri fulldür. ismi eleGandır ilgilenen olursa ulassın.
2nci carımız: malazgirtten 60 lwl ancak carda item yoktur atı askerdir sac sitili
filanda vardır ilgilenen olursa ulasabilir bana.
3carımız: malazgirtten 51 lwl itemleri vardır sac sitili filan hep vardır. almak isteyen ulasabilir. ayrıca bu caarda 22 ve27 lwl saman arlarda vardır.
4carımız: estrgondan ninja 42 lwl itemleri fulldur tavsiye ettiğim bir cardır
5carımız: server consation serverinde 42 lwl ama itemsiz bos car isteyene ucuza verrm.
kasılamk isteyene süper saman car: kilikyada 37 lwl saman isteyene satılır
arkdaslar carLar cok ucuza satılmaktadır elimde daha cok car var ama resim filan koyma cok zor oluyor isteyen ben le iletişime gecebilir. ayrıca elimde 20 iLa 40 arası bircok car vardır ezq carlar isteyenlere bunlarıda satabilirm!
not: car satımlarında para nakit olarak değil kontur olarak alıyorum.
İletişim: ars-metin2@hotmail.com msn 7-24 acıktır. msn kullanmanlar için facebook üyeliğim:
ewt 1'inci carımız Tromoldan car 70 lwl itemleri fulldür. ismi eleGandır ilgilenen olursa ulassın.
2nci carımız: malazgirtten 60 lwl ancak carda item yoktur atı askerdir sac sitili
filanda vardır ilgilenen olursa ulasabilir bana.
3carımız: malazgirtten 51 lwl itemleri vardır sac sitili filan hep vardır. almak isteyen ulasabilir. ayrıca bu caarda 22 ve27 lwl saman arlarda vardır.
4carımız: estrgondan ninja 42 lwl itemleri fulldur tavsiye ettiğim bir cardır

5carımız: server consation serverinde 42 lwl ama itemsiz bos car isteyene ucuza verrm.
kasılamk isteyene süper saman car: kilikyada 37 lwl saman isteyene satılır
arkdaslar carLar cok ucuza satılmaktadır elimde daha cok car var ama resim filan koyma cok zor oluyor isteyen ben le iletişime gecebilir. ayrıca elimde 20 iLa 40 arası bircok car vardır ezq carlar isteyenlere bunlarıda satabilirm!
not: car satımlarında para nakit olarak değil kontur olarak alıyorum.
İletişim: ars-metin2@hotmail.com msn 7-24 acıktır. msn kullanmanlar için facebook üyeliğim:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.