- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sayin gm arkadaŞlar bu oyunu yÖnetİmİnde Çok eksİk ve hatali davraniŞlariniz var bİzler oyunda elbette hata yapioyoruz kabul edİyorum ama sİzlerİ arayipda ban yememİze sebeb olan kİŞİlerİn %80 kendİlerİne yapilan davraniŞlari hakedİyorlarherkes Şİkayet etmesİnİ bİlmİyor Şahsen ben bİlmİyorum o kadar Çok Şeyle karŞilaŞiyorum kİ ama bİldİremİorum benİn 2 tane carim ban yedİbİzde bu oyuna emek vwerİoruz elİnİzİ vİcdaniniza koyupda hareket edİn bİrazsebebİnİ bİle bİlmedİĞİm Şekİlde hesabim engellendİ Önvcekİ hesabimin engellenmesİnİn sebebİ olan kİŞİ 11 yaŞinda bİ Çocuk sayilacak kİŞİ adam benİ Çildirtmak İÇİn elİnden gelenİ yapti ve sonunda bende artik ona yakiŞani yaptim
ve ertesİ gÜn tekrar arkaaŞin hesabindan karŞilaŞtik bana dedİĞİ Şey aynen Şu gm benİm arkadaŞim İstedİm kİŞİyİ banlatirim İstersen aÇtiririm tÜm eŞyanida gerİ alirim ama bana para ve İtem vereceksİnbende vemİyeceĞİmİ sÖyledİm kapattim bu derece bİŞeyler oluyorsa oyunda gmlİk sİzlere yakiŞmiyor lÜtfen verİn İstİfanizio birakin hakedenler yapsin bu İŞİ. Herkese nasİp olamayacak %47 ort. Dolunayim gİttİ ayip ya yemİn ederİm ayip. İlla bu oyunu oynaya bİlmek İÇİn sİzlerle dost ark. Mi olmak gerekİyor eĞer Öyleyse verİn adresİnİzİ taniŞalim konuŞalim dost olalim yada sİze bİŞey gÖnderenlerİ Öncelİkle kontrol edİn ÇÜnkÜ bÜtÜn pİslİk onlardan Çikiyor lÜtfen dİkkate alirsaniz sevİnİrİm. İrtİbata geÇmek İstersenİz frt_757@hotmaİl.com burdan uaŞabİlİrsİnİz İlgİleneceĞİnİzİ umuyorum
ve ertesİ gÜn tekrar arkaaŞin hesabindan karŞilaŞtik bana dedİĞİ Şey aynen Şu gm benİm arkadaŞim İstedİm kİŞİyİ banlatirim İstersen aÇtiririm tÜm eŞyanida gerİ alirim ama bana para ve İtem vereceksİnbende vemİyeceĞİmİ sÖyledİm kapattim bu derece bİŞeyler oluyorsa oyunda gmlİk sİzlere yakiŞmiyor lÜtfen verİn İstİfanizio birakin hakedenler yapsin bu İŞİ. Herkese nasİp olamayacak %47 ort. Dolunayim gİttİ ayip ya yemİn ederİm ayip. İlla bu oyunu oynaya bİlmek İÇİn sİzlerle dost ark. Mi olmak gerekİyor eĞer Öyleyse verİn adresİnİzİ taniŞalim konuŞalim dost olalim yada sİze bİŞey gÖnderenlerİ Öncelİkle kontrol edİn ÇÜnkÜ bÜtÜn pİslİk onlardan Çikiyor lÜtfen dİkkate alirsaniz sevİnİrİm. İrtİbata geÇmek İstersenİz frt_757@hotmaİl.com burdan uaŞabİlİrsİnİz İlgİleneceĞİnİzİ umuyorum
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ne yani bide yalakalıkmı yapcaz onlara o zaman yapılanı hakediyoruz demektir varsa haklı sebebiniz metin2 nin resmi sitesine mail atacaksınız büyük ihtimal aynı gün cevap geliyor mesaj limitim dolmadıgı için link koyamıyorum ararsanız bulursunuz
Son düzenleme:
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Selam
Arkadaşlar metin 2 connstantin ede adı IGM INeom I olan biri var ara sıra gelerek bengm yim hesabını kontrol edicem bana ID şifre ver falan diyor sakın kanmayın.Bu sahtekar arkadaş bu yolla çarları soyarak milleti dolandırıyor.Kullandığı taktik Hile kullandığının şikayetini aldık hesabını ban lıcam deponuzu kontrol etmem lazım gibi laflar edecek sakın kanmayın yönetim bilir herkezin hesap bilgileri oyunda kayıtlı zaten baned yiyeceksen sormazlar bile küt yersin.Aman dikkat bana iki kere gekldi.İkisindede sepetledim Duyrulur.
Arkadaşlar metin 2 connstantin ede adı IGM INeom I olan biri var ara sıra gelerek bengm yim hesabını kontrol edicem bana ID şifre ver falan diyor sakın kanmayın.Bu sahtekar arkadaş bu yolla çarları soyarak milleti dolandırıyor.Kullandığı taktik Hile kullandığının şikayetini aldık hesabını ban lıcam deponuzu kontrol etmem lazım gibi laflar edecek sakın kanmayın yönetim bilir herkezin hesap bilgileri oyunda kayıtlı zaten baned yiyeceksen sormazlar bile küt yersin.Aman dikkat bana iki kere gekldi.İkisindede sepetledim Duyrulur.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşlar demekki herkez gm dostlarından müzdarip.oyunu 11yaşındakide oynuyor,28 yaşındakide oynuyorbu oyunun hakkını veremeyen kişilerde GM oluyor.Hamiline kart dağıtır gibi arkadaşlarını koruyorlar.Lütfen sayın GMlerbiraz vidcanınıza sesleniyorum.benim yeğenim kendi hesabımı çaldı.bir şahısta yardımcı olmadı.yörük serverinde her türlü pisliği yapıyor.ben gm arkadaşıyım diyerek,alayının hesabına giriyor.ismi ise DEMİRBEYT,synax,XxsynaxXdikkat edin canlar,benim canım yandı sizlerin yanmasın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...