HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Intel(R) Pentium(R) 4CPU 3.00GHz 1GB RAM olan bilgisyara sahibim ekran kartı 512MB NVIDIA GeForce 7300 GT
Bilgisyarı açıyorum oyuna giriyorum ch1 de çok rahat bir şekilde dolaşabiliyorum fakat 15 dk sonra takılmalar başlıyor ekran en son ne varsa o şekilde donup kalıyor oyundaki vs yapanları kılıç sesleri vs. seslerini duyuorum simge durumuna aldığımda ise ekran kararıyo çıkış yapmam gerekiyo sadece ch2 ch3 ch4 gibi sw lerde dolaşabiliyorum pazarların içine giremiyorum kalabalık olan yerde kasıyo bunun nedeni ne olabilir internetim yavaş değil çok rahat bi şekilde interneti kullanabiliyorum monitörüm Samsung SyncMaster 740n lütfen yardımcı olun çözümü ne bilgisyarın özellikleri mi kötü o yüzden mi anlamadım
Şimdiden yardımcı olucaklara teşekkürlerimi sunuyorum.
Bilgisyarı açıyorum oyuna giriyorum ch1 de çok rahat bir şekilde dolaşabiliyorum fakat 15 dk sonra takılmalar başlıyor ekran en son ne varsa o şekilde donup kalıyor oyundaki vs yapanları kılıç sesleri vs. seslerini duyuorum simge durumuna aldığımda ise ekran kararıyo çıkış yapmam gerekiyo sadece ch2 ch3 ch4 gibi sw lerde dolaşabiliyorum pazarların içine giremiyorum kalabalık olan yerde kasıyo bunun nedeni ne olabilir internetim yavaş değil çok rahat bi şekilde interneti kullanabiliyorum monitörüm Samsung SyncMaster 740n lütfen yardımcı olun çözümü ne bilgisyarın özellikleri mi kötü o yüzden mi anlamadım
Şimdiden yardımcı olucaklara teşekkürlerimi sunuyorum.
Senin bilgisayarda cok " bok " var galiba^^
yada Metin2 ´de cok hile kulanan , oyunu bozuyor ordan da takilmaya basliyor!
yada Metin2 ´de cok hile kulanan , oyunu bozuyor ordan da takilmaya basliyor!
ama bilgisyarı formatladım bilgisayarın cd lerinden hariç bir tek mozilla, flash player,avast virüs tarayıcı vb. gibi programları kurdum ve sitedende metin2 yi indirdim başka hiç bişi yok bilgisyarda dedim galiba programlardan virüs bulaştı tekrar formatladım sadece metin2 yükledim yine aynı şekilde kasıyor
Forumda bununla ilgili defalarca sorunun çözümü ile ilgili konu açıldı lütfen araştırma yapıp konu açınız.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)