HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
herkese selamlar arkdaslar.bn MyDoGuKaN. bazıları bni oyuna yeni gemiş birisi olrk bilior bunun nedeni birçok çrda oynamış olmam
...tabi o çrlarımı sölemicem.Yani kötü birşey oldugu için deil sadece bzı ndnler war oyuzden.bn oyuna ilk basladıgım zmanlarda sirius +9 bir altın celiq bir gümüş ejderha tnrısı fn bron degerindeydi.bkere +9 e.t herkese bulunmzdı hele sirius xd.ozamnlar
GaZZe wardı JustinBieBer-ecem(ablam gibi severim)BAL10CuK-scrubs-TheAdranelin-aVaRSuRa-ASIKRAL38-KurnazChocuq-SmoKeLeS-VX-ALLuRe (bu saydıkarımdada en fala 4 edit felan vrdı).yunus27-ormancı-SehribaN (onun savascsını unuttum xd)Ciqdem-braves-KaLe-CaRDaK-SpongeBoB bu saydıklarımdan bazılar editsiz bazıları editli ama hepsinide ne olursa olsun severdim.ozamnki loncalar:Atrols(mavilerde)-aLKaFaSiNi(sarılarda)-OutLawz(mavilerde)-ETERNAL(mavilerde)-Anteplim27(kırmızılrda)heee bide LordOfrings fln herneyse böle kişiler,böyle loncalar vardı herkese 4 edit fln ama az ve öz kişiydik-ozamnlar kimse forumdan anlmazdı eherkes kursagınn peşinden yürüyüp serveri mahvetmezdi kırmızılar mawileri mawiler kırmızıları sarılar kırmızıları fln basar dururduk işte o günleri fln htırlayınca bu oyundan bu serverden nefret ediorum forumu bi açıorum hereks herkesle kan davalısıymış gibi konusuorlar karsısındakini hiç düşünmüor ve onu ezmek için ellerinden geleni ypıorlar.bn sadece bu konuyu açıp sizinle bu yaşadıklarımı paylaşmak istedim.umarımkndinizi bnm yerime koyarsınızda herkes bir birine daha saygılı bir şekilde konusuor muhattabına alır
...tabi o çrlarımı sölemicem.Yani kötü birşey oldugu için deil sadece bzı ndnler war oyuzden.bn oyuna ilk basladıgım zmanlarda sirius +9 bir altın celiq bir gümüş ejderha tnrısı fn bron degerindeydi.bkere +9 e.t herkese bulunmzdı hele sirius xd.ozamnlar GaZZe wardı JustinBieBer-ecem(ablam gibi severim)BAL10CuK-scrubs-TheAdranelin-aVaRSuRa-ASIKRAL38-KurnazChocuq-SmoKeLeS-VX-ALLuRe (bu saydıkarımdada en fala 4 edit felan vrdı).yunus27-ormancı-SehribaN (onun savascsını unuttum xd)Ciqdem-braves-KaLe-CaRDaK-SpongeBoB bu saydıklarımdan bazılar editsiz bazıları editli ama hepsinide ne olursa olsun severdim.ozamnki loncalar:Atrols(mavilerde)-aLKaFaSiNi(sarılarda)-OutLawz(mavilerde)-ETERNAL(mavilerde)-Anteplim27(kırmızılrda)heee bide LordOfrings fln herneyse böle kişiler,böyle loncalar vardı herkese 4 edit fln ama az ve öz kişiydik-ozamnlar kimse forumdan anlmazdı eherkes kursagınn peşinden yürüyüp serveri mahvetmezdi kırmızılar mawileri mawiler kırmızıları sarılar kırmızıları fln basar dururduk işte o günleri fln htırlayınca bu oyundan bu serverden nefret ediorum forumu bi açıorum hereks herkesle kan davalısıymış gibi konusuorlar karsısındakini hiç düşünmüor ve onu ezmek için ellerinden geleni ypıorlar.bn sadece bu konuyu açıp sizinle bu yaşadıklarımı paylaşmak istedim.umarımkndinizi bnm yerime koyarsınızda herkes bir birine daha saygılı bir şekilde konusuor muhattabına alır
En Eskilerdenim O Saydıgın İsimleride Hepsini Bilirim.
O Zaman Öyle Diye Şimdi Yani 11 Ay Sonrada Aynı Olayı Bekleyemezsin.
Bunun Nedeni User Çoğalması Ve Editli Oyuncuların Artması Diye Düşünüyorum.
O Zaman Öyle Diye Şimdi Yani 11 Ay Sonrada Aynı Olayı Bekleyemezsin.
Bunun Nedeni User Çoğalması Ve Editli Oyuncuların Artması Diye Düşünüyorum.
azap seni yazmayı unuttum hatta çok iyi hatırlıorum sen BAL10CUK un edit baronunu düşürmüştün.cremsy sende ozamnlarıın saglam editsiz suralarındandı bayabi zaman geçti hatta azap bn eski çarımdayken senle dosttuk ama deşifre etmicem kndimi xd