Arkadaşlar öncelikle bu konuyu açmadan önce baya bir araştırdım. Herkes server yerinde daha uzun kal diyor, reflesh yap diyor. Hepsini denedim. Hacki Cheat Engineden Yapıyorum Oyundan atılmamamı saglayacak arkadaşı rep yağmuruna tutucam, Teşekkürler.
Bak Şimdi Crossfire 'yi ByPassXtap'la Aç,
Giriş Yap Server Seçme Yerinde 20 Sn. Bekle Ama Atmaması İçin Arada Sırada "Refresh"
Yap,
Sonra Full Olmayan Bir Server 'a Gir Geri Çık,
Sonra Tekrar Bi 20 Sn. Bekle,
Gine Full Olmayan Bir Server 'a Gir Geri Çık,
Sonra Tekrardan Bi 20 Sn. Bekle,
Gine Full Olmayan Bir Server 'a Gir Geri Çık,(Bunu Hack Tools Hatasını Almamak İçin Yapıyoruz.)
Şimdi İse 10 Sn. Bekle Bi Server 'a Gir,
Herhangi Bir Channel Seç Gir,
Storage 'ye Tıkla SpeederXp Yi Aç,
Target 'den Crossfire 'yi Seç İstediğin Bir Hız Limitini Seç Bence En Uygunu Ama 3,525 Hem Takılmıyor Hemde Rahatcana Hız Yapa Biliyorsun... :ka19:İyi Hack'ler:ka19:
Giriş Yap Server Seçme Yerinde 20 Sn. Bekle Ama Atmaması İçin Arada Sırada "Refresh"
Yap,
Sonra Full Olmayan Bir Server 'a Gir Geri Çık,
Sonra Tekrar Bi 20 Sn. Bekle,
Gine Full Olmayan Bir Server 'a Gir Geri Çık,
Sonra Tekrardan Bi 20 Sn. Bekle,
Gine Full Olmayan Bir Server 'a Gir Geri Çık,(Bunu Hack Tools Hatasını Almamak İçin Yapıyoruz.)
Şimdi İse 10 Sn. Bekle Bi Server 'a Gir,
Herhangi Bir Channel Seç Gir,
Storage 'ye Tıkla SpeederXp Yi Aç,
Target 'den Crossfire 'yi Seç İstediğin Bir Hız Limitini Seç Bence En Uygunu Ama 3,525 Hem Takılmıyor Hemde Rahatcana Hız Yapa Biliyorsun... :ka19:İyi Hack'ler:ka19:
Son düzenleme:
Bu Konuda Ayrıntılı Anlatılıyor... http://www.turkmmo.com/crossfire-hack/1120033-|-win-7-|-speed-hack.html
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)