ADOLFHIT nerde kasılıyo bilinmiyo.Ama buz zindanı 2 katta kasılsa %80 raslanır gezerken.Ama Adam günde 1 level alıyo.Suan 110 levelim ve size yemin ediyorum çok az ex geliyo.Bu Adama Nasıl böyle geliyo 119 120 yapıyo 1 2 tüp de kasıyo.Buz zindanın her yerini gezdim en iyi 2 tane yer var .1400 / 1200 600 / 1200 BASKA YOK !! buarada bizde otla / yarım saatlik yüzük / 1 saatlik yüzük takıyom ama nedense bize ex gelmiyo adam 119 120 yapıyo Herkezden Yorum almak istiyorum konu Güncel kalcak . Lütfen
Son düzenleme:
Evet çok az exp geliyor ama nasl lv alıyorlar blmyrum..
Bir çok kişide bunu merak ediyor..
Herkez zorla kasarken bnlar 1 günde 1 lv alıyorlar
Exp yüzükleriyle-kırmızı ot ile alınan exp lerle - catty deki 30 dk lık yüzüklerle felan olcak iş değil yani..

Exp yüzükleriyle-kırmızı ot ile alınan exp lerle - catty deki 30 dk lık yüzüklerle felan olcak iş değil yani..
Evet çok az exp geliyor ama nasl lv alıyorlar blmyrum..
Haklısın İsmail Bişey Var
ADOLFHIT nerde kasılıyo bilinmiyo.Ama buz zindanı 2 katta kasılsa %80 raslanır gezerken.Ama Adam günde 1 level alıyo.Suan 110 levelim ve size yemin ediyorum çok az ex geliyo.Bu Adama Nasıl böyle geliyo 119 120 yapıyo 1 2 tüp de kasıyo.Buz zindanın her yerini gezdim en iyi 2 tane yer var .1400 / 1200 600 / 1200 BASKA YOK !! buarada bizde otla / yarım saatlik yüzük / 1 saatlik yüzük takıyom ama nedense bize ex gelmiyo adam 119 120 yapıyo Herkezden Yorum almak istiyorum konu Güncel kalcak . Lütfen
Herkezin kendine göre vardır bir bildiği...
Havadan ex yağacakta hepsi onun başına düşecek değil..
2. kat gayet büyük ve 4 ch var. Her kasan birbirine denk gelecek diye şey de yok. Elbet bir köşesinde kasılıyordur, bir yolu tarzı vardır.. Demek ki senin bilmediğin bazı şeyleri başkaları biliyor... Sende biraz araştır belki bulursun 1 yolunu..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)