bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Beşiktaş'la Transfer Görüşmedik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProGamerS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 277

ProGamerS

Level 8
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
741
Reaksiyon Skoru
408
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
188
MmoLira
4
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, son günlerde gündeme bir hayli meşgul eden transfer haberlerine açıklık getirdi.
-BEŞİKTAŞ İLE TRANSFER GÖRÜŞMEDİK-
Hurma, Serdar Kesimal ve Hasan Ali Kaldırım ile ilgili olarak, “ Beşiktaş kulübü yetkilileriyle final maçı öncesi tesislerimizde yemek yedik. Ağabey kardeş ilişkisi içerisinde futbol konuştuk ama bu yemek bir transfer pazarlığı şeklinde değildi. Basında Beşiktaş ile anlaştığımız şeklinde yer alan haberler tamamen asılsız. Ama tabii Beşiktaş veya başka bir kulüpten teklif gelebilir ve bizde onlardan oyuncu isteyebiliriz. Ama dediğim gibi şu anda böyle bir şey yok.” dedi.
-BAZI TETİKCİLERE GÜCÜM YETMEDİ-
Hurma geçmiş yıllarda yaşanan transfer kaosuna da değinerek, “ Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz olayında yüzde yüz doğru yapmıştık ve hala da yaptıklarımızın arkasındayım. O dönemde bazı tetikçilere gücüm yetmedi Onlar beni medya önünde ezdiler. Beşiktaş taraftarlarına karşı beni kötü gösterdiler. Bu olaylara çok üzüldüm. Yine söylüyorum kulübümün haklarını korumak için ben doğru olanı yaptım. Şimdi de benzer olaylar yaşansın istemiyorum. Futbolcularımızı satmayacağız demek istemiyorum. Biz sadece elimizdeki oyuncuları tutmak istiyoruz çünkü biz hedefleri olan bir takımız.” diye konuştu.

TeşekkürLer.

Önemli Değil

Paylaşım İçin Teşekkürler. :)

Paylasım icin tesekkurler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri