Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Crossfire tarihinde görülmemiş bir olayyy!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByViien
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hack demeden önce bi crossfire ın sitesine baksaydınız:S

beyler bunlar hack degil siz goruyosunuzda koskaca crossfire yetkileri gormuyomu bunlari:))
bunlar gm ve oyun oynamazlar sadece black list ve grobal risk in kuruculari yani oraya sizde girebilirsiniz ben black list teyim yani claniniz olsada girebiliyosunuz :)))
biraz dusununde konu acin:)

Arkadaşım bunlar çok yuksek rutbeler. Farm yapıyorlar. Sonra zp ile statu sifirlama alıyorlar. Death-kill filan sıfırlıyorlar. Oyuna yuksek rutbeden baslıyorlar. Anladınız mı? ;)

yada

Yeni pachtle GL ve BL savaşı olacak. Şahsen ben GL oldum ;)

Son düzenleme:
des des neden bhsediorsn arkadaşm ne hacki yhaa kafanz qzL mi arkadaşlar bunLaR Yeni qeLecek Patchla BirLikte BL ve GR nin KuRucuLaRıdır ve tarafını seçecek heR taRaf Savaş oLıcak qaLiba .Çok qeReksiz bir konu Z8games.crossfire ye hi.ç qirmiyosunuz heralde orda yeni videoda war bunlar herkes tarafnı seçecek diyor. [Bn GR yi seçTm çnkü GR lere M4A1 Custom AWM Golden DeseRt weriorlar] BL lere ise AK47Scope Anaconda ADV ve AWM. ;) ona qöRe taRafınızı seçin ve bnce konu kiliT..!!

onlar gm beyler gecen gun walla alpaya gm geldi yaninda gm yaziydu walla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri