HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba.Adım Can.Kıbrıs'ta kalıyorum.Programlama ile uğraşıyorum (php,html,css,delphi,flash,asp)
Forum gayet güzelde her kullanıcının canını sıktığı gibi benimde şu para kazanmak amaçlı konulan reklamlar canımı sıktı ilk girdiğimizde tek çıksa sorun değilde ortalık dolmuş.Bence en üste veya alta bir tane konması yeterli olur.
Herkese iyi forumlar,iyi paylaşımlar...
Forum gayet güzelde her kullanıcının canını sıktığı gibi benimde şu para kazanmak amaçlı konulan reklamlar canımı sıktı ilk girdiğimizde tek çıksa sorun değilde ortalık dolmuş.Bence en üste veya alta bir tane konması yeterli olur.
Merhaba.Adım Can.Kıbrıs'ta kalıyorum.Programlama ile uğraşıyorum (php,html,css,delphi,flash,asp)
Sitemiz 2 serverda çalışıyor, server giderlerini karşılayarsanız bahsettiğiniz şekilde reklamları kaldıralım
Hoşgeldiniz bu arada
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)