Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Metin2Turk.Net 'e GM Aranıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kill For You
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

• Sunucu Adı :
• Yaş Sınırlaması : 21
• İstediğiniz Günlük Online Süre :[Hafta içi Salı Perşembe 18:00 23:00 ~ Hafta Sonu cumartesi:18:22:00]
• Aradığınız Özellikler :Pack denemedim,, User getirebilirim bu yanım kuvvetli..
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : bledemus@hotmail.com
• Diğer / Ek : Kullandıgım programlar GM Helper Attack programları Nacivat orta derece genel yetkili olmıcam için pek gerek kalmaz bana die düşünüyorum,, oyun içi kısa yollar kod banklar oyuncuyu serverda tutabilme kabileyetim var heran her dk ilgelenebilcek kadar hızlı ve eşit davranan oyun kuralı çerçevesinde yönetmeye özen gösteren biriyim... Server bilgisi açısından 1 2 ufak tefek denemelerdede bulundum...

• Sunucu Adı :
• Yaş Sınırlaması : 21
• İstediğiniz Günlük Online Süre :[Hafta içi Salı Perşembe 18:00 23:00 ~ Hafta Sonu cumartesi:18:22:00]
• Aradığınız Özellikler :Pack denemedim,, User getirebilirim bu yanım kuvvetli..
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : bledemus@hotmail.com
• Diğer / Ek : Kullandıgım programlar GM Helper Attack programları Nacivat orta derece genel yetkili olmıcam için pek gerek kalmaz bana die düşünüyorum,, oyun içi kısa yollar kod banklar oyuncuyu serverda tutabilme kabileyetim var heran her dk ilgelenebilcek kadar hızlı ve eşit davranan oyun kuralı çerçevesinde yönetmeye özen gösteren biriyim... Server bilgisi açısından 1 2 ufak tefek denemelerdede bulundum...

alımlar bir süreligine bitmiştir devam edildiginde bu konu tekrar açılacaktır

Suanlık Bihac arkadaşımız alınmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri