farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Wolfteam Hikaye Paylasılmıssa Özürdilerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PuNiSHeR58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 347

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Paylaşılmışsa alıntıdır....

Önceki bölüm:

Bugün önemli bir savaşımız var. Önümüzde bir vahşi kurt sürüsü var onların kanını almak istiyoruz çok zor bulunuyor. Ailemi çok özledim. Fakat gidemiyorum. Vahşi kurtların kendini patlamak üzere hazırladıklarını hissettim.
- Kahretsin geri çekilin
- Efendim ne oldu?
- Vahşi kurtlar patlıycakkk
- Aman tanrım
Vahşi kurtlar öne çıkmaya başladı. Ekipten birkaç kişi kaybettik. Son 4 kişiden 2 si siper için ön saflara geçti. Adrian ve ben keskin nişancı olacaktık. 20 tanesi öne çıktı bizden siperde olan Carter ve Max ağır şok makinesiyle onlara şok vererek bayılttılar. Geriye kalan 10 vahşi kurt da önde pusudaydı biz Adrian ve ben 5 ini aldık. 5 ide intihar etti.
- Güzel avdı beyler
- Haklısın dedi Adrian güldü
- Şimdiki yerimiz nere beyler? dedi Carter
- Evet Carter haklı dedi Max
- Bir dahaki yerimizi bilmiyorum siz üsse dönün
Bir anda haber kulağımda çınladı.( Şehir meydanı, Taksim, Sokak, Paien Lab. Yerlerine kurt işgalleri yapılmıştır. Bu ailelerin içinde Yarbay Samielin aileside bulunuyor herkese baş sağlığı dilerim)
[Yüzbaşı Carterin gözünden]
O haberi duyduğu an Samiel kafayı yedi. Birden buz kurta dönüştü. Etrafı neden neden diye vurmaya başladı. Gardiyana bile dayanıyordu onu tutamıyorduk. Artık bastığı her yer donuyordu
[Yarbay Samiel gözünden]
Ailemin öldüğünü duyduğum an kontrolümü kaybettim. Bir rüyaya girmiş gibi oldum Karım vardı yanında iki çocuğumla beraber kurtların yanında duruyordu karımı parçaladılar fakat çocuklarım evimdeki silahlarla dayanmayı başarmıştı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri