Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Giriş işlemi yapılıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RaiLon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

:)) bekleyip görecegiz hepsini :)

Bir swde %95 oranında lag oranını azaltılabildiğini görmedim TR dahil Alman teknolojisine sahipseniz Metin2 Tr versiyonu gibi lag giderilebilir. %95 değilde en azından %50 azalır lag Buda hiç yoktan iyidir

Bir swde %95 oranında lag oranını azaltılabildiğini görmedim TR dahil Alman teknolojisine sahipseniz Metin2 Tr versiyonu gibi lag giderilebilir. %95 değilde en azından %50 azalır lag Buda hiç yoktan iyidir

Alman teknolojisi Türk teknolojisi değil zaten konu. Ya da oyunun dosyalarıyla alakalı değil. Oyun için 1 den fazla server kullanılınca doğal olarak database tek serverda çalışacağı için daha rahat, sunucuyu kasmadan çalışıyor ve lag sorunu ortadan kalkıyor. Tabiki aynı ch ye 2 bin kişi girer aynı yerde takılırlarsa lag olur. Ama merkür serverına 2. serverı eklediğimizde şuan ki koşullarda lag sorunu olmayacaktır ( istisnai durumlar hariç )

Alman teknolojisi Türk teknolojisi değil zaten konu. Ya da oyunun dosyalarıyla alakalı değil. Oyun için 1 den fazla server kullanılınca doğal olarak database tek serverda çalışacağı için daha rahat, sunucuyu kasmadan çalışıyor ve lag sorunu ortadan kalkıyor. Tabiki aynı ch ye 2 bin kişi girer aynı yerde takılırlarsa lag olur. Ama merkür serverına 2. serverı eklediğimizde şuan ki koşullarda lag sorunu olmayacaktır ( istisnai durumlar hariç )

Burda tartışılan teknolojiler değil doğru Fakat şöyle bir sorun var İşin erbabları((GAMEFORGE)) bu oyunu Türkiye de lagsız oynatamıyor Tabi bu swler pvp serverı olduğu için ve trye daha çok girildiği için orda lag oranı fazla olmuş olabilir Yinede %95 lag yani nerdeyse lagsız bir sw imkansız Database tek swde rahatlık sağlar fakat bu kullanılan datadan daha yüksek işlemlerle bile lagın geçirileildiğini görmedim Eğer böyle birşey yapıp oyuncuları rahatlatırsanız gerçekten benim gözümde bu pvp bir üst sıraya daha çıkar yönetici mod admin açısından Umarım en kısa zamanda her swyi lagsız bir ortam içerisine sokarsınız. Bu beklemeden sonra arkdaşların güzel bir serverı ulaşmasıda onları sevindiricektir Kolay Gelsin.. ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri