- Konular
- 63
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaslar Bır Sorum Olacak
Gordugunuz Duvara ''Duvar Glıch Yaparak Gırdıgımde Yarı Gırık Kalıp Yukarı Dogru Cıkmayı Nasıl yapabılırım Bazı Vıdeolarda Yukarı Dogru Cıkıyor Bırsey Yaparak Bılen Varsa Soyler Mı_?
2.Ok Duvar Glich Yaptıgım Yer 1.OK Duvar Glıch Yaptıktan Sonra Yukarı Cıkacagım YerFakat Nasıl Cıkacam Bılmıorum.d
Gordugunuz Duvara ''Duvar Glıch Yaparak Gırdıgımde Yarı Gırık Kalıp Yukarı Dogru Cıkmayı Nasıl yapabılırım Bazı Vıdeolarda Yukarı Dogru Cıkıyor Bırsey Yaparak Bılen Varsa Soyler Mı_?
2.Ok Duvar Glich Yaptıgım Yer 1.OK Duvar Glıch Yaptıktan Sonra Yukarı Cıkacagım YerFakat Nasıl Cıkacam Bılmıorum.d
- Konular
- 91
- Reaksiyon Skoru
- 81
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ziplican biri altina gircek durmadan ziplican
- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
ziplican biri altina gircek durmadan ziplican
sagol
- Konular
- 63
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
oyle cıkan kısıler vıdeoda altına bırı gırmyordu ama zıplıuordu sonra kendılıgınden duvarın ustunde oluyor ıste o nasıl oluor
- Konular
- 51
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 1h 41m
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 29
- DevLira
- 0
Hayır
) Zıplama falan yok . Arkadan seni birisi iticek sonra giriceğini anladığın anda ( Duvar titrer ) sen W ( yani tuşlardan elini çekeceksin ) ileri ,geri yapmadan o otomatik olarak yukarı çıkar ( Bu duvara girip tırmanmayı ben kendim keşfetmiştim internette görünce şok oldum
) Ama malesef Client_Error Verme olasılığı çok yüksek çünkü durmadan yükseliyorsun .. doğal olarak en sonunda Client_Error verecektir. Ama her yerde Client Error verecek diye birşey yok . Egupyt'te şu Silindir şeklindeki duvarların üstünde Dikdörtgen bir taş var oraya tırmana bilirsiniz fakat o taşın belli yerlerinde can gittiği için belli bir yerde sabit durmak lazım can gitmediği yerde.
) Zıplama falan yok . Arkadan seni birisi iticek sonra giriceğini anladığın anda ( Duvar titrer ) sen W ( yani tuşlardan elini çekeceksin ) ileri ,geri yapmadan o otomatik olarak yukarı çıkar ( Bu duvara girip tırmanmayı ben kendim keşfetmiştim internette görünce şok oldum
) Ama malesef Client_Error Verme olasılığı çok yüksek çünkü durmadan yükseliyorsun .. doğal olarak en sonunda Client_Error verecektir. Ama her yerde Client Error verecek diye birşey yok . Egupyt'te şu Silindir şeklindeki duvarların üstünde Dikdörtgen bir taş var oraya tırmana bilirsiniz fakat o taşın belli yerlerinde can gittiği için belli bir yerde sabit durmak lazım can gitmediği yerde.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)