noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Lv 20 Thiefim Bir Sorum Var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkmmo

Level 1
Gold Üye
Konular
31,034
Online süresi
5m 10s
Reaksiyon Skoru
208
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 8 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
719
MmoLira
40
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkdaslar aranızda yeniyim...

Bu oyuna yeni başadim ve thief oldum. fakat aklıma takılan sorularda oldu tabi.

Thiefin görevi kervan kesmek deniyor... kervanı kestik kervancıyıda mı kesmek lazım? bu arada kervancının yanında hunter varsa onuda mı kesecez?
yoksa hunter görünce mallarıda bırakıp kacacak mıyız? düsünüyorumda ben hunter olsam kervanın yanından ayrılmam hep korurum.
tüm meslekler lv 20 de dağıtılıyor ama ör: bir arkadas forumda thief olmak icin lv 40 ı bekleyin demis... eğer lv 20de meslek yapamayacaksak neden meslekler bu lvde veriliyorki? ben lv 20 thiefim karsinin lv lini goremiyoruz sanirsam birakin hunter a kesilmeyi yuksek lv kervanciya bile yem olma ihtimali cok yuksek degil mi? lvli yuksek mi deil mi nasil anliyacağız?? ( kacak mıyım saldıracak mıyım )

lv 20den 80 e kadar tum playerların oyunda aynı anda bulunmaları dusuk lvlilerin ezilmesi anlamini tasimaz mi?

ayni arkadas forumda en az 10 thiefle saldirin demis peki bunun organizasyonunu nasil olacak? tek basima thieflik imkansız mı?

son olarak olunce yeniden diriltme yapan bir item var sanirim cok kez ölüpte hemen dirilen playerlar gordum. birde binek at alipta attan inince at kayboluyo sanirim ? yanılıyorsam düzeltin pls

biliyorum cok oldu sorular ama acemiliğime verirsiniz umarim saygilar...

Be a Professional Game Shop ,we sincerely hope all of our Customers can have a smooth and secure transaction with us , so please keep in mind after you made an order from us : Don't tell your char name or password to anyone except our supporters keep your computer away from keylogs. And make sure there is no one by your side when you are buying GP at our site.

Bu oyunda hiç anlmıyorum :(()

Nese k.gelsın.

Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri