noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

ofm de müthiş taktik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zafer6161
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 97
  • Görüntüleme Görüntüleme 177K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaslar 4-4-2 ye karsı guclu bi taktik solicem ( 3-5-2 defans geride kalsın orta saha forvete yardımcı ol forvet sadece atak sert kaleyi gorunce vur cok ofansif kontrollu oyun pres %70 civarı falan adam adama ofsayt t. hayır ) bence deneyyin orta sahaya üstunluk kurmus olusunuz hemde gol pozisyonu fazla vermiyounusrz su ana kadar oynadıgım maclarda kaleme en fazla 7 sut cekilmis ve hic biri kaleyi bulmamıs orta saha guclu ise muhakkak denein DİKKAT!!!!! 4-4-2 YE KARSI GUCLUDUR DİĞER TAKTİKLERE GUCLUMU ONU BİLEMEM

Kardeş. Çok saol ya 4-4-2 ye karşı süper taktik bu bu taktiği yazan ellerin dert görmesin.. 5-1 çaktım bu taktikle... Çok Saol. :)

ben bu taktikle biletsiz önce diyarbakırı ligde 4. yaptım sonrada malagayı 1. yaptım.Çok süper bi taktik.
4-4-2 B kaleyi gorunce vur sert bekler ileri geri orta saha forvete yardımcı forvet ileridei kalsın.
Bu şekilde çok onemli işler başarabilirsiniz.
Aynı şekilde eger biletiniz varsa tothem hotpurs dan Lennon u mutlaka alın çok ii hızlı gelişio hemde çok ii oynuo.Ayrıca kaleci açıgınız varsa Akınfeev i oneriom 6-7gunde 104 105 oluyor.Kalede çok ii.
+rep plssss

kardes taktikler takımdan tkıma degisir sen bu taktigi barcelonada uygularsan ispanya liginde sonuncu olursun :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri