HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet Arkadaslar.Biliriz Ki bazı internet download sitelerinde 30 dk,60 dk bekletebiliyorlar bizi.(BİR SONRAKİ İNDİRME İÇİN)Herkez sunu yapıyor modemi acıyor kapatıyor.Bazılarının Annesi bozucan diyor, Bazıları kapatıp acıp internetin gelmesini bekliyor.Buna ben cçzm buldum.Lafı cok uzatmadan ANlatma Gecelim:
1. İLK BASTA PROGRAMI KURALIM.(RESİM KOYMADIM HERKES BİLİR HERHALDE)
(ARKADASLAR İP ADRESİMİZİ
2.PROGRAMI CALISTIRIYORUZ
BOYLE BİR SEY CIKIYOR.(DAHA ETKİN DEGİL)
3.CONNECT DİYORUZ.
BOYLE BİR SEY CIKIYOR BU DA İP ADRESİNİ ARIYOR.
4.ARTIK SARI İŞARET YEŞİL OLUYOR.VE 60 DK BEKLICEGİMİZE O SAYFAYI YENİLİYORUZ VE İNDİRİYORUZ.
SİMDİ EN BASTA VERDİGİM SİTEDEN İP ADRESİNİZE BAKIN DEGİSMİSMİ DİYE.
5.ARKADASLAR KENDİ İP ADRESİMİZE DONMEK İÇİN PROGRAMI KPATMAK İÇİN YEŞİL SİMGEYE SAG TIKLAYIP DİSCONNECT/OFF DİYORUZ.
LİNK:
RAR ŞİFRESİ:www.turkmmo.com kopyala yapıstır yapma olmaz!!!!!!
SAYGILARLA KingZombie... ÖNEMLİ BİR NOT:BU İP ADRESİNİZ İLE SİFRESİ SİZE ÖZEL OLAN SİTELERE GİRMEYİNİZ...BU İP YABANCI YERLERDEN GELİYOR(ÜLKELERDEN) HESABINIZ CALINABİLİR.SADECE DOWNLOAD YAPARKEN KULLANINIZ...
ALINTI DEGİLDİR...EMEGE SAYGI PLEASE
1. İLK BASTA PROGRAMI KURALIM.(RESİM KOYMADIM HERKES BİLİR HERHALDE)
(ARKADASLAR İP ADRESİMİZİ
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ADLI SİTEDEN OGRENELİM2.PROGRAMI CALISTIRIYORUZ
BOYLE BİR SEY CIKIYOR.(DAHA ETKİN DEGİL)
3.CONNECT DİYORUZ.
BOYLE BİR SEY CIKIYOR BU DA İP ADRESİNİ ARIYOR.
4.ARTIK SARI İŞARET YEŞİL OLUYOR.VE 60 DK BEKLICEGİMİZE O SAYFAYI YENİLİYORUZ VE İNDİRİYORUZ.
SİMDİ EN BASTA VERDİGİM SİTEDEN İP ADRESİNİZE BAKIN DEGİSMİSMİ DİYE.
5.ARKADASLAR KENDİ İP ADRESİMİZE DONMEK İÇİN PROGRAMI KPATMAK İÇİN YEŞİL SİMGEYE SAG TIKLAYIP DİSCONNECT/OFF DİYORUZ.
LİNK:
RAR ŞİFRESİ:www.turkmmo.com kopyala yapıstır yapma olmaz!!!!!!
SAYGILARLA KingZombie... ÖNEMLİ BİR NOT:BU İP ADRESİNİZ İLE SİFRESİ SİZE ÖZEL OLAN SİTELERE GİRMEYİNİZ...BU İP YABANCI YERLERDEN GELİYOR(ÜLKELERDEN) HESABINIZ CALINABİLİR.SADECE DOWNLOAD YAPARKEN KULLANINIZ...
ALINTI DEGİLDİR...EMEGE SAYGI PLEASE
Son düzenleme: