romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kastamonu Üniversitesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SuLTan_FuRqaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 551

SuLTan_FuRqaN

Level 9
TM Üye
Konular
1,082
Reaksiyon Skoru
551
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 8 Gün
Başarım Puanı
200
MmoLira
-109
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kastamonu Üniversitesi, Kastamonu, Türkiye'de yer alan 2006 yılında kurulan devlet üniversitesidir. Kastamonu Üniversitesi bugün 5 fakülte, 3 yüksekokul, 4 meslek yüksekokulu, 35 bölüm ve 2 enstitü ile akademik etkinliklerini sürdürmektedir. Yerleşkelerinde Osmanlı döneminden kalan tarihi binalarda hala eğitim yapılmaktadır.
Kastamonu Üniversitesi, 25691 lisans ve 1643 lisansüstü öğrenci ve 748 öğretim görevlisi ile eğitim hayatını sürdürmektedir. KASÜ'lü pek çok hoca ve mezun TÜBİTAK bilim ödülü ve TÜBA ödülü almıştır ve pek çok hoca da ABD, İngiltere, Rusya bilimler akademisi üyesidir. Yakın bir tarihte kurulmasına rağmen Kastamonu Üniversitesi, profesyonel anlamda önemli atılımlar yapmıştır. Bunun önemli göstergelerinden biri de üniversitenin; Türkiye'de öğretim üyesi başına düşen makale sayısı sıralamasında ön sıralarda yer almasıdır.
Üniversitenin özgörevi, öğretim, araştırma ve toplum hizmetleri etkinliklerini evrensel standartlarda yürüterek, toplumun ve insanlığın toplumsal, kültürel, ekonomik, bilimsel ve teknolojik gelişimi için bilgiye ulaşmak, bilgiyi üretmek, uygulamak, yaymak ve bu bilgilerle donatılmış bireyler yetiştirmek, temel ilkeleri ise bilimsel yaklaşım, akademik özgürlük, disiplinlerarası yaklaşım, yaşam boyu eğitim, nitelikli insan yetiştirme, öğrenciye destek, toplumla iletişim ve katılımcı yönetimdir.

Paylasım icin Tesekkurler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri