Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

+Repli Twilight Fun Clup

Rap-Cowßoy

Level 7
TM Üye
Konular
236
Reaksiyon Skoru
56
Altın Konu
0
Başarım Puanı
122
TM Yaşı
16 Yıl 5 Ay 11 Gün
MmoLira
-11
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Twilight(Alacakaranlık) Fun Clup kuruyorum :)

Girene +Rep verilecektir ..

Tüm Twilight Severleri beklerim buraya isimlerini yazdırsınlar .. Lütfen +rep için değil sadece twilight sevdiğiniz için katılın :)

Film ile ilgili :
Sevgili arkadaşlarım ..

Ilk olarak twilight vampirlerle ilgili bir filmdir .. Ikıncı filmde kurtadamlarda var ama ben birinci filmden bilgi vereceğim ..

Isabella Swan(ßéLLa)çok sıcak bir yer olan phoneixde üvey babası ve annesiyle yaşar .. Ama üvey babası ikinci ligde bezbol oynadığı için sürekli yollardadırlar .. ßeLLa bu oLaydan sıkıLır ve kıtanın en yağıŞlı ve soğuk yerine ßaßasının yanına gider .. ßaßası kasaßanın şerifidir .. ßeLLa küçükken ßu Kasaßaya geLmiştir ve ßurada Jacob ßlack adlı bir çocukla tanışmıştır.ßunlar iyi arkadaşLardır ama ßeLLa küçükLüğünden ßeri ßuraya geLmemiştir .. Jacoßu tanımaz ama jacoß küçükken çamurdan kaLe yapardık deyince akLına gelir .. Jacob Bir Kurtadamdır ama bu ßirinci fiLmde değiL ikinci FiLmde ortaya çıKar .. Sadece birinci FiLmi izLeyen ßiri Jacoßdan hiç şüpheLenmez .. Sonra okuLa yazıLır ßeLLa .. İlk gününde kantinde otururken Alice Cullen,Jasper Cullen,Emmet Cullen,Rosalie Cullen ve Edward Cullen i görür .. Edwarda aşık oLur .. Aynı Sınıfa düşerler ve hiç boş yer oLmadığı için Edwardın yanına oturmak zorunda kaLır .. CuLLen aiLesi vampirdir .. Edward ßeLLanın kanını içmemek için kendini zor tutuyor.. Ama CuLLenLer insanLara zarar vermek istemiyoR .. onLar diğer vampirLer gibi işin koLayına kaçmayı değiL hayatta kaLmak için hayvanLarın kanı iLe ßesLenmeyi seçmişLerdiR ..

Edward ßir HaFta okuLa geLmiyor .. Sonra ßeLLa Edwarda ismini soruyor vb tanışıyorLar .. Edward'da ßeLLaya aşıK Ama ona zarar vermek istemiyor .. ßu nedenLe ßeLLaya arkadaş oLmamaLıyız tarZında cümLeLerLe yakLaşıyor .. Ama ßeLLayı sevdiği için onun yanındanda ayrıLamıyor .. ßeLLanın kafası karışık .. BeLLa sahiLde arkadaşLarıyLa gezerken Jacob ona VampirLer ve kurtadamLarL iLgiLi hikayeyi anLatıyor ..ßu hikayeye göre VampirLer ve KurtadamLar düşmanmış .. KurtadamLar CuLLen'Ları kendi toprakLarında avLanırken görmüşLer ve onLarLa ßir anLaşma yapmıŞlar .. CuLLen'Lar o toprakLara girmeyecekLerdi .

ßeLLa oKuLun bahçesinde MP Three(mp3) Çaları iLe müzik dinLerken Edwardı koskoca bahçenin karşısında görüyor .. ßu arada dikkati Edwarddayken ßir öğrenci arabasını yanLışLıkLa ßeLLanın üzerine sürüyor ..Edward vampirLik yetenekLerini kuLLanarak anında ßeLLanın yanına koşuyor ve minübüsü eLiyLe itiyor .. ßeLLa suratına tuhaf tuhaf ßakıyor .. Tabiiki edward kaçıyor ..

Akşam ßeLLa Jacoß un anLattığı hikayenin etkisiyLe ßu EfsaneLerLe iLgiLi ßir Kitap aLıyor ßeLLayı serseriLer köşede kıstırıyorLar .. Bu arada arabayLa edward geLiyor ve ßeLLayı aLıp götürüyor .. Arabada:

-Sonra o alçakların ne düşündüklerini duydum ve ..

CümLesini Kurduğu zaman hata yapıyor ve ßéLLa düşünce okuduğunu düşünüyor.. Sonra Edward hemen kıvırıp ne düşündükLerini anLamak çokta zor değiL vb konuyu geçiştiriryor .. Lokantaya gidiyorLar ve Edward düşünce duyduğunu anLatıyor .. Araßada ßeLLayı evine götürürken ısındım diyor ve kLimaya eLini götürüyor .. Edward'da eLini oraya doğru götürünce ßeLLayLa eLLeri ßirßirine değiyor ve ßeLLa Edward'ın eLinin çok soğuk oLduğunu söyLüyor ..

ßeLLa ewde EfsaneLeri internetten araştırıp şu ßiLgiLeri ßuLuyor..

Hız,Güç,Soğuk Ten,Göz rengi değişikLiği gibi biLgiLer .. ßunLarın hepsi Edward'da var .. Sonra bunLarın önünde kan içici ve VampiR keLimesini okuyunca ..

Sabah okuLa gidiyor ve çıkışta arkadaki ormana doğru yürüyor .. Edward onu takip ediyor .. Edward vampir oLduğunu açıkLıyor ..

FiLmin yarısının özetini Çıkardım size :D

Kısaca vampirLerin ve KurtadamLarın ßuLunduğu ßir Hikaye diyéLim ..

Bu arada vampirlerden olan Alice Cullen ve Jasper Cullen in soyadLarı hakkında ßir sorun var.. ßunLarın soyadLarı Aslında Alice Hale ve Jasper Hale ..Bu biLgi internette ßuLunuyor.. Ama FiLmde ALice ve CaspeR Cullen diye geçiyor .. ßiz gene Cullen diyelim :)

Resim koymuyorum çünkü üyelere verdiğim isimLerin aLtında resimLer var .. Örneğin

Rap-Cowßoy:Edward Cullen
Edwardın Resmi

ŞekLinde..

Üyeler

1.Rap-Cowßoy:Edward Cullen
EdwardCullen1.jpg

2.onurka8:Emmet Cullen
Emmett-emmett-cullen-3017959-600-799.jpg

3.sefagenc55:Laurent
edi.jpg

4.kogaoz:Jasper Cullen
jasper-hale.jpg

5.ugurxx23:Carlisle Cullen
200px_carlisle1.jpg

4.cago:Aro
michaelsheen.jpg

5.vahşi35:James
james-twilight.png

6.ZeroSystem:Charlie Swan
250px-CharlieS.jpg

7.FeeLtheGame:Jacob Black
jacobblack.jpg

8.JellyBelly:Alec
new-moon-alec.jpg

9.Xiayou:Alice Cullen
New_Moon___Alice_Cullen_by_SanakoNara.jpg

10.alina5:Caius
jamiecampbellbower_caius_twilight_newmoon.jpg

11.DarkPhoneix:Marcus
new-moon-Marcus.jpg

12.Ctrl

Birazda kızlar gelsin,Jane,Bella Swan,Esme Cullen,Rosalie Cullen,Victoria falan yazalım:ka19:

Artık fun a gelen erkek üyelere isim verilmeyecek çünkü isim kalmadı :D

Son düzenleme:
Kanka senimi kıracam :) hemen giriorum .

Ekledim seni kanka repinide verdim :)

benide ekle

Ekledim Repide verdim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri