Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Asena da oynayan mesaj atsın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan efsane9800
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 494
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efsane9800

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 1 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
35
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam ben asena serverinin 2 yıldır oyuncusuyum. 35 LVL surayım benimle tanışıp oyun arkadşı olup beni kasmak isteyenler bana mesaj atsın kırmızı bayrağım:D:D:D:D:D:D

Mmomt2 tanışma alanındasın.
Oyun içindeki insanlarla tanışmak için açılan bir bölümdür. Asena'yla alakası yoktur.

azrail mt2ye beqleriz gmlik+fulledit+5tldir.120silahlar etkin çok zevkli 1 sw herkezi beqleriz
kraliyet 0yangtır siri zehir fln hepsi varr qelin tavsiye edrim dediğim gibi 120silahlar etkin lwl baslangıcı 93 swye bekleriz

azrail mt2ye beqleriz gmlik+fulledit+5tldir.120silahlar etkin çok zevkli 1 sw herkezi beqleriz
kraliyet 0yangtır siri zehir fln hepsi varr qelin tavsiye edrim dediğim gibi 120silahlar etkin lwl baslangıcı 93 swye bekleriz...:D :)

kraliyet 0yangtır siri zehir fln hepsi varr qelin tavsiye edrim dediğim gibi 120silahlar etkin lwl baslangıcı 93 swye bekleriz..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri