- Konular
- 220
- Online süresi
- 30m 1s
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 149
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ben esra geleli baya oldu ama mesaj yapmakdan vaktim olmadi baya hırslıyım forum konularında 
Konyadan katılıyorum foruma boş zamanlarımda paylaşım yapip mesaj rep felan kasmaya çalısıyorum yapabildigimce şimdiden memnun oldum
İlk başlarda çekindim biraz ismimi felan vermekde ama sonradan forumdaki ortamı görünce kanım kaynadı biraz
Herkese merhabalar
Yaşım : 19
Meslek : Ögrenci (Konya anadolu ögretmen lisesi son sınıf)
İdeal : İleride ögretmen veyahut tasarımcı olmak
Forum hakkındaki görüşlerim :
Forumda herşey güzel hoş ortam samimi seviyeli modlari ile fark yaratan bir forum ancak hersey forum modlarinin adminlerinin üzerine üyelere pek özellik taninmadigi kanaatindeyim ve 1 konuda yaptigimiz paylasımlar cogu zaman heybeye gidiyor(İyi olsa bile ) Bunun disinda bir de yaptigimiz mod basvuruları felan cevap wermiyor gec cevap lar geliyor
Herkese iyi forumlar

Konyadan katılıyorum foruma boş zamanlarımda paylaşım yapip mesaj rep felan kasmaya çalısıyorum yapabildigimce şimdiden memnun oldum

İlk başlarda çekindim biraz ismimi felan vermekde ama sonradan forumdaki ortamı görünce kanım kaynadı biraz
Herkese merhabalar
Yaşım : 19
Meslek : Ögrenci (Konya anadolu ögretmen lisesi son sınıf)
İdeal : İleride ögretmen veyahut tasarımcı olmak
Forum hakkındaki görüşlerim :
Forumda herşey güzel hoş ortam samimi seviyeli modlari ile fark yaratan bir forum ancak hersey forum modlarinin adminlerinin üzerine üyelere pek özellik taninmadigi kanaatindeyim ve 1 konuda yaptigimiz paylasımlar cogu zaman heybeye gidiyor(İyi olsa bile ) Bunun disinda bir de yaptigimiz mod basvuruları felan cevap wermiyor gec cevap lar geliyor
Herkese iyi forumlar
Son düzenleme:
- Konular
- 96
- Online süresi
- 26m 58s
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 114
- MmoLira
- 30
- DevLira
- 0
Merhaba arkadaşlar ben esra geleli baya oldu ama mesaj yapmakdan vaktim olmadi baya hırslıyım forum konularında
Herkese merhabalar
Merhaba Esra Hoşgeldin Ben ßatuhan Umarım İyi Vakit Geçirirsin

- Konular
- 165
- Reaksiyon Skoru
- 40
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 6 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben ugur...
Lakabım ugurxx23
Hesabım (üyeliğim) çalındığı için geçiçi süreline bu hesapta bulunuyorum..
İnşallah bende hesabıma kavusurum..
Lakabım ugurxx23
Hesabım (üyeliğim) çalındığı için geçiçi süreline bu hesapta bulunuyorum..
İnşallah bende hesabıma kavusurum..