Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Venna G|Forumda Yeni Devrim|Merhaba

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Venna G
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 78
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar!
Ben Venna G!
TURKMMO Ailesine sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Arkadaşlar bu konuda size kendi hayatımı anlatacağım.Umarım yararlı olur.Arkadaşlar ben Türkiye/Bursa'da doğdum.Doğduğumdan beri macera meraklısı birisi olmuşumdur.Bu merakım hayatımın hareketli geçmesine neden olmuştur.Bilgisayarlara her zaman ilgim olmuştu ve bir gün arkadaşımın bana tavsiyesi ile Metin2'ye başladım.Metin2'ye verdiğim emeklerin sonucunda 7 ay kadar kısa bir sürede olsa MT2'de GM'lik yaptım.Ancak bu görevi özel nedenlerden dolayı bıraktım.Daha sonra İspanya'da Real Zaragoza adlı takımda amatör şekilde futbol'a başladım ancak paramı düzenli bir şekilde alamayınca takımı bıraktım.Amerika/Detroit'te yaşayan kuzenimin yanına taşındım ve onun çalıştığı Detroit Free Press adlı yerel gazetenin Web sayfasını tasarladım.Uzun bir süre kuzenimin yanında yaşadıktan sonra kendi hayatıma geçiş yaptım ve 2+1 küçük şirin bir evde yaşamaya başladım.Memleket özlemi nedeniyle uzun bir aradan sonra tekrar TURKMMO üyeliği aldım ve şu anda aranızdayım.

Umarım Forum'a yararlı bir Üye olurum.

Saygılarımla !​

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri