noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
mavzermete 1
mavzermete
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
StackTrace 1
StackTrace
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bune ya yeter

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CESUR13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 896
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!

edit itemler admin sorumluluğunda deil onun sorumluluğudur.bildiğime göre kaybolan itemler geri verilmior.

kardes çalınan ıtemlere admın bı sey yapmaz .ama benım ıtemler calınmadı dıkkatını cekerım oyunun lag olması yuzunden kayboldu. bunun suçlusuda oyun yöneticileri .anladınmı

burda neler olmus tek tek veriorum cevapları :D :D matrik :D dnle dün 1 çar editim çalındı yalnıs adama verilip 9 edit 5-6 sı zekalı :D hiç somurtmadım. 2.si ces kardeş sana gelelim :D kimin konusuna yorum atıyoruz yarası olanın :D yeter mi yetmezse yarın baakrım gene kapanmazsa :D

burda neler olmus tek tek veriorum cevapları :D :D matrik :D dnle dün 1 çar editim çalındı yalnıs adama verilip 9 edit 5-6 sı zekalı :D hiç somurtmadım. 2.si ces kardeş sana gelelim :D kimin konusuna yorum atıyoruz yarası olanın :D yeter mi yetmezse yarın baakrım gene kapanmazsa :D

adolf kaybolan ıtemler benım bayram yapan sensın ben buna kına yakmak derım sankı benım ıtemlerım gıdınce dunyalar senın oldu gıbı konusuyon

Bölüm gönlünüzce tartışın söyleyişi yapın diye yok, sizleri toplu halde uyarıyorum aynı söyleyişler, söz dalaşları ve kavgalar sürerse şayet uzaklaştırma cezası alacaksınız, konu kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri