Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Herkez Kendi Hack Kurmak İster Ama Başaramaz Bende Birazcık Araştırdım Ve .dll Dosyası Kurmayı Öğrendim Tek Yapmanız Gereken Bir Aimbot,WallHackvb. Bir Hilenin Code'lerini Bulmak.
Bu Link'te "solucanlee4" Arkadaşımızın Paylaştığı Bir Code Var: http://www.turkmmo.com/crossfire-hack/1105809-aimbot-code-guncel-hack-yapmak-isteyen.html
Yapmanız Gerekenler ;
1)Bilgisayarınız'dan "Not Defteri" ni Yönetici Olarak Açın.
2)Code'yi Kopyalayıp "Not Defteri" ne Yapıştırın.
Burası Çok Önemli
3)"X"(Çıkış) e Basın Kaydet Diyin Gel Kutu'da Aşağıda 2 Seçenek Var. Burada ".txt" Yazan Yeri Silip Hack'imizin Adını Yazıyoruz Fakat Sonuna ".dll" Yazmayı Sakın Unutmayın Yoksa Olmaz . Alttaki Kutucuğu İse Tüm Dosyalar Olarak İşaretliyoruz.

Ve İşte Dll dosyamız Hazır İyi Hack'ler.

Video:
Not: Hiç Bir Alıntı Yoktur Tamamen Kendi Konumdur.
:l04:
Bakan Ve Yorum Yapan Herkeze Teşekkürler...
ByMesMes KONU SABİT PLS...
Bu Link'te "solucanlee4" Arkadaşımızın Paylaştığı Bir Code Var: http://www.turkmmo.com/crossfire-hack/1105809-aimbot-code-guncel-hack-yapmak-isteyen.html
Yapmanız Gerekenler ;
1)Bilgisayarınız'dan "Not Defteri" ni Yönetici Olarak Açın.
2)Code'yi Kopyalayıp "Not Defteri" ne Yapıştırın.
Burası Çok Önemli
3)"X"(Çıkış) e Basın Kaydet Diyin Gel Kutu'da Aşağıda 2 Seçenek Var. Burada ".txt" Yazan Yeri Silip Hack'imizin Adını Yazıyoruz Fakat Sonuna ".dll" Yazmayı Sakın Unutmayın Yoksa Olmaz . Alttaki Kutucuğu İse Tüm Dosyalar Olarak İşaretliyoruz.

Ve İşte Dll dosyamız Hazır İyi Hack'ler.

Video:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Not: Hiç Bir Alıntı Yoktur Tamamen Kendi Konumdur.
:l04::l04:
Bakan Ve Yorum Yapan Herkeze Teşekkürler...
:l04:ByMesMes KONU SABİT PLS...
Son düzenleme:
solucanlının yaptıgı hacki yaptim dll olarak simdi injectorlemi calıstırıcam calisan injectör hangisi?
saol denicem not defteri metin belgesimi oluyo
Aynen O Oluyor.
Hangi İnjector'la Çalışcağını Bilmiyorum Ama Tavsiyem BlackDragonInjector ve TurkjectWın7

Bu Windows Un Yaptigi Birsey'Dir
Masa Ustundedi adsiz.txt nin
.txt yi silip .dll olarak yazarsak formati deyisir ve dll olur
Veya Bu Yontemle...
Masa Ustundedi adsiz.txt nin
.txt yi silip .dll olarak yazarsak formati deyisir ve dll olur

Veya Bu Yontemle...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...