HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar oyunu biraktim ve bunu paylasiyorum.Artik tr yama sorunu yok :m08: artik item vermek yok tr yama icin
şimdi ilk olarak bu yamayi acmak için ilk dosyayi indirin.sonra metin turkey'i açin ordan oyunu baslatin torrent yüklencek birakin yüklensin.Sonra açin oyunu eger bi hata verirse 2.dosyayi indirin icindeki packleri pack dosyasina atin Bitti Gitti:m08::m08::m08:Girin oynayin oyununuzu hade bakem[ not:bide sakin locale.add.tr silmeyi unutmayin]
NOT2:EĞER TIKLMAYLA ACİLMİOSA KOPYALAIP YAPIŞTIRIN GİRİN.
BİR REPİ ESİRGEMEYİN++BU İŞE EMEK VERİLDİ VE BİTEK BU İŞ BEN PAYLAŞİYORUM TEŞŞEKÜRLER BİDE OYUNDA NERDEN BULDUN DERSEN SÖLEMEYİN:m08::m08: İNAT DEĞİL Mİ?:m08::ka19:
İLK TR YAMA:
şimdi ilk olarak bu yamayi acmak için ilk dosyayi indirin.sonra metin turkey'i açin ordan oyunu baslatin torrent yüklencek birakin yüklensin.Sonra açin oyunu eger bi hata verirse 2.dosyayi indirin icindeki packleri pack dosyasina atin Bitti Gitti:m08::m08::m08:Girin oynayin oyununuzu hade bakem[ not:bide sakin locale.add.tr silmeyi unutmayin]NOT2:EĞER TIKLMAYLA ACİLMİOSA KOPYALAIP YAPIŞTIRIN GİRİN.
BİR REPİ ESİRGEMEYİN++BU İŞE EMEK VERİLDİ VE BİTEK BU İŞ BEN PAYLAŞİYORUM TEŞŞEKÜRLER BİDE OYUNDA NERDEN BULDUN DERSEN SÖLEMEYİN:m08::m08: İNAT DEĞİL Mİ?:m08::ka19:
İLK TR YAMA:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
BUDA SETGUİLDMARKTC HATASİ:
BUDA LOG HATASİ:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)