OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

CrossFire Yeni Hack 05.05.2011

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßyMesMes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Nasıl çalıştığını anlıyıcaz ve oyuna girer girmez aktif olur mu yoksa f12 vb. tuş mu lazım??

Çocukken her akşam yatmadan önce ve aklıma geldiği heran Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim. MESMES böle şeyler yazmayalım kardeşim sen yapma.Ne manyak şeyleri yazıyon töbe töbe

Çocukken her akşam yatmadan önce ve aklıma geldiği heran Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim. MESMES böle şeyler yazmayalım kardeşim sen yapma.Ne manyak şeyleri yazıyon töbe töbe

Kardeşim bilmiyorum konuyu güncel tutmak için mi yazzdın ancak konuyu dağıtmasan iyi our moderatör yada bir başkası istediği imzayı koyabilir (terbiye çerçevesinde olduğu sürece) Eğer çok rahatsız olduysan Özel Mesaj atarsın rice edersin değiştirmek isterse değiştirir istemezse değiştirmez.

Anladığım kadarıyla hiç birisine basmıyıcaksın yok sa Bymesmes yazardı inject eder etmes açılıyordur sanırım ancak emin değilim ben tüm F lere bastım.Çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri