noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Cf Hack Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vigivan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 406
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben daha öncede konu açtım cross fire de en sevdiğim bölüm ghost mode ancak hile kullananlar yüzünden oynanmıyor bende hile kullanmak istiyorum ghostları görme hilesi :( ancak malesef sitede hiç bulamadım aslına bakarsanız 2 gün önceye kadar çalışan bir hack var dı :( ancak artık onu açınca oyuna girmiyor...

Konu sabitte var ghostları görmek diye injectörle çalışıyor yaptığım şey şuydu ilk önce injectörü açar crossfire.exe yazar dll leri koyar dım.

Sonra oyunun logosuna tıklayıp başlatırdım oyunu en son olarakta injectör otomatik inject e ayarlı olduğu için crossfire.exe ne zaman açılırsa o zaman inject ederdi.Ancak şu an yaşadığım şey yine aynı adımları uyguluyorum dll inject ediyor orada problem yok farklı injectörlerlede denedim.Problem şu injectörü açtığımızda artık oyuna girmiyor.Oyuna girdikten sonra injectörü başlatırsan injectör çalışmıyor.Lütfen 2 farklı injectörde denedim problem bu bunun dışında ghostları gösteren bir hack var mı yardımcı olun lütfen.ByMesMes e pm de attım şu anda söylediği kadarıyla bir hile yok bana önerebileceği :( Ben 1hit ide denedim oda çalışmadı acaba problem bendemi?Gerekli olan programları vs. kurdum.

Başka çalışna injectör yada virüssüz hile varsa paylaşrmısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri