HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ARkadas son zamanlarda torent ve hacksheild yüzünden hileleri kullanamıyoruz ve bunun üzerine yapılan exe sayesinde torent acılmadan direk oyuna giriş yapabilirisn
Şimdi Size Torrentsiz Metin2'ye Girmeyi Resimli Olarak Anlatmaya Çalışacam Hatam Olursa Af Görün
Evet başlayalım...
İlk olarak dosyaların linkini verelim :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Dosyaları indirtikten sonra winrar dosyasından çıkarın
Ok'la da gösterilen kutucuğu gördünüz. Gioca Seçeneğine tıkladıktan sonra Metin2 Oyunumuz Torrentsiz Bir Şekilde Açılacaktır Hiç Bir Hata ve Hiç Bir Sorun Yaşamadan
Şimdi diyeceksiniz ki Bu torrent'siz girme bizim ne işimize yarayacak
Şöyle açıklıyayım
Birincisi 4x 6x 7x Hilelerinden birini pack klasörüne attıktan sonra ve yukarıdaki işlemleri gerçekleştirdikten sonra torrentsiz oyuna gireceksiniz
Pack attığınız dosyalar NoPatch programı sayesinde Metin2 kendini güncelleştirmeden 4x 6x 7x gibi hileler pack klasöründe olduğu gibi kalıyor ve sizde oyununda istediğiniz gibi hilenizi kullanıyorsunuz
Bu programı sırf hile kullanmak için değil oyuna daha hızlı girmek için daha kullanabilirsiniz tercih sizden
Kesinlikle virüs yoktur bazı anti virüsler virüslü görüyorsa sorun bende değil
Ben sadece programı anlattım ve tanıttım
Program benim tarafımdan da denemiştir %100 hatasız bir şekilde çalışıyor
+Rep beklerim verenede vermeyenede Teşekkürler