HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hepimizin başını yediği bir sorun var Metin 35 Bug sorunu
Öncelikle Panik olmayalım ve anlattıklarımı dikkatlice dinleyelim,okuyalım
1.Çözüm:Oyunda,Charınıza birkaç kez giriş yapın bunu tekrarlayın ne kadar sıkılsanız bile.Bu olmadı diyelim
2.Çözüm:Metin35e Saat,Sabah: 7,7:30,8 gibi girin.Unutmayınki Bugda kalmak Diğer Oyuncuların Lag yapmasından kaynaklanır. 7,7:30,8 yada Akşam 24:00 01:00 Gibi saatlerde girerseniz Kesinlikle Sorun Çözülür ben yardım ediyim dedim Çünkü bu sorun benimde kafamı ağrıtıyor..
+rep istemez sadece sorunu çözmek için açmış
olduğum bir konu
Öncelikle Panik olmayalım ve anlattıklarımı dikkatlice dinleyelim,okuyalım

1.Çözüm:Oyunda,Charınıza birkaç kez giriş yapın bunu tekrarlayın ne kadar sıkılsanız bile.Bu olmadı diyelim
2.Çözüm:Metin35e Saat,Sabah: 7,7:30,8 gibi girin.Unutmayınki Bugda kalmak Diğer Oyuncuların Lag yapmasından kaynaklanır. 7,7:30,8 yada Akşam 24:00 01:00 Gibi saatlerde girerseniz Kesinlikle Sorun Çözülür ben yardım ediyim dedim Çünkü bu sorun benimde kafamı ağrıtıyor..
+rep istemez sadece sorunu çözmek için açmış
olduğum bir konu

valla ben bug da kaldığım yerin boş olan tarafa açıldığı zaman ışınlanıoyorum bugda kalmıor
Ben bugdami kaldim anlamiyorum oyuna baglaniyor diyor ama karakter bolumu gelmeden oyundan atiyor buna yardimci olursaniz sevinir. 1 haftadir boyle oluyor 1-2 defa girdim 5 dk demedi tekrar atti simdi karakter bile gelmeden oyun kopuyor masa ustune atiyor. Tarih su an 22.04.2010