Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Banada Oluyor Ama Artık Azalmaya Başladı Bu Sorun.
internet kafede 100mbps hızla oynuyorum yine donuyor oyun iyice berbatlaştı oynayasım gelmiyor sanırım sorunlar serverlarda ben tramolada oynuyorum attan 15sn de iniyor. yanda constantine de biri oynuyor adamlarda tık yok
512 ram var hala donuyo int alakası yok 3gb lık leptobumda hic donmuo asıl ramlen alakası var bence
Nasi ? Ramin ve Ekran kartın çok düsük.Benimde eski pcnin özellikleriyle seninki aynıydı ondada aynı problem oluyodu. Laptop aldım özellikleri 4gb ram 2gb ekran kartı simdi 10000 adam aynı yerde olsa donmuyor.Ram ve Ekran kartını yükselt.
Bendede Olmaya Başladı 512 mb Ram le oynuyoken Lag 0 di hic donmuyodu . Simdi 2 gb ram var oyun donmadan oynanmıyo 1 adım atana kadar 10 dk geciyo ekran kartı 256 mb ama 512 mb ram varkende 256 mb ti ekran kartı bu sorunu çözün Lütfen ya pvpde de yapıyo aynısı bulun lütfen ben aradım bütün ayarları driverlari yükledim hala ayni
:///
pffffffffffffffffffffffffffff
:/// pffffffffffffffffffffffffffff
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)